To look του φθινοπώρου θέλει flawless makeup To look του φθινοπώρου θέλει flawless makeup
Μάρη Ταλλά Written by Οκτ 09, 2014

To look του φθινοπώρου θέλει flawless makeup

Παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα και κλασσικά μακιγιάζ. Η flawless επιδερμίδα ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και αναδεικνύει πάντα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Είναι το πιο φυσικό μακιγιάζ που μπορείτε να κάνετε.

 

Απαιτεί να ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με ενυδατική κρέμα και στην συνέχεια προσθέστε makeup με τα δάχτυλά σας ταμποναριστά. Καλύψτε τυχόν ατέλειες και μαύρους κύκλους με ένα concealer και περάστε με πούδρα τα σημεία που παρουσιάζουν λιπαρότητα όπως είναι το Τ.

Δώστε ζωντάνια στο πρόσωπό σας με λίγο ροζ ή κοραλλί ρουζ και τονίστε τα μάτια σας με μάσκαρα. Αν θέλετε πιο έντονο βλέμμα προσθέστε μία γραμμή με το μολύβι ή η σκιά πάνω στις ρίζες των βλεφάρων σας. Τα φρύδια σας πρέπει να είναι τονισμένα και αφήστε τα χείλη σας σε φυσικούς τόνους χρησιμοποιώντας matte gloss ή κραγιόν που θυμίζει έντονα fall mood!
Για όσες αγαπούν το φυσικό μακιγιάζ και θέλουν εύκολες και πρακτικές λύσεις!

 

Για το Sugar Mama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…