Καλίτσα  Όλγα

Καλίτσα Όλγα

Είμαι η Όλγα και είμαι Λογοθεραπεύτρια, απόφοιτος Α.Τ.Ε.Ι Καλαμάτας και Μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος . Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας από τον Ιανουάριο του 2015 και συγχρόνως είμαι εθελόντρια στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Ηλιαχτίδα» (προώθηση ατόμων ΑΜΕΑ στην αγορά εργασίας). Ασχολούμαι κυρίως με τα παιδιά αλλά και με τους ενήλικες προσφέροντας τη βοήθεια μου και προσεγγίζοντας θεραπευτικά τις παρακάτω Διαταραχές- Ιδιαιτερότητες :

α) Γενική καθυστέρηση στην εξέλιξη του λόγου, β) Αρθρωτικές/ Φωνολογικές Διαταραχές , γ) Πραγματολογικές Διαταραχές, δ) Ειδική Γλωσσική Διαταραχή, ε)Διαταραχές του ρυθμού της ομιλίας –Τραυλισμός-Ταχυλαλία, στ) Μαθησιακές Δυσκολίες-Δυσλεξία-ΔΕΠΥ , ζ) Αυτισμός- Νοητική Υστέρηση- Σύνδρομα Down κ. λ. π. η) Φωνητικές Διαταραχές /Δυσφωνίες Ανωμαλίες κατανόησης και έκφρασης- Αφασίες- Νευρολογικές Διαταραχές , θ) Εγκεφαλικά –Άνοια.

Μου αρέσει να δίνω τη βοήθεια μου στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη ώστε να έχουν μια πιο λειτουργική , ευχάριστη και "ζαχαρένια" ζωή. Άλλωστε, η δική μας ικανοποίηση οφείλεται στη πρόοδο που βλέπουμε στους ανθρώπους που βοηθάμε και στα ευχάριστα συναισθήματα που εισπράττουμε από αυτούς μέσα από την ικανοποίηση τους !

 

Πληροφορίες προσωπικού γραφείου: Μαντζάρου 4 (πάνω από την παλιά αστυνομία),
Τηλ:  6985941806
Δεκτά όλα τα ταμεία και συνεδρίες κατ' οίκον

 

Δωρεάν η Λογοθεραπευτική Αξιολόγηση

e-mail: olgakal@windowslive.com

Τα οφέλη που παρέχει η μουσική στα παιδιά είναι πολλά

Τα οφέλη που παρέχει η μουσική στα παιδιά και στους ενήλικες είναι πολλά. Τα οφέλη που έχει η στοχευμένη ένταξη της μουσικής στη ζωή τους είναι εντυπωσιακά περισσότερα. Επιτυγχάνεται η αναγνώριση και κατηγοριοποίηση των μουσικών φθόγγων, των ηχοχρωμάτων και των ρυθμικών ασκήσεων με συνοδεία πιάνου, κρουστών και παιδικών τραγουδιών.

 

Δυσλεξία

Οι Μαθησιακές δυσκολίες αποτελούν, ειδικά τα τελευταία χρόνια, ένα σύνηθες φαινόμενο, το οποίο εμφανίζεται στην ελληνική εκπαίδευση. Συγκεκριμένα αναφέρεται ως «ειδική» δυσκολία στην ανάγνωση , στη γραφή, στην ορθογραφία και στα μαθηματικά (15%-30% μαθητικού πληθυσμού).

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…