Statement με ρίγες για δροσερές εμφανίσεις Statement με ρίγες για δροσερές εμφανισεις
Μάρη Ταλλά Written by Απρ 12, 2016

Statement με ρίγες για δροσερές εμφανίσεις

Το striped μοτίβο επανέρχεται κάθε σεζόν στην μόδα και αποτελεί ενα διαχρονικό ανοιξιάτικο κομμάτι!

Ανήκει στα trends που μπορεί να φορεθεί με ευκολία και οι τρόποι που μπορούμε να το υιοθετήσουμε είναι άπειροι. Υπαρχουν πολλες ιδέες προκειμένου να επιλέξετε τις ρίγες και να δημιουργήσετε fresh και ιδιαίτερα chic outfits.

Καντε έξυπνους συνδιασμους επιλέγοντας black & white αξεσουάρ όπως ενα καπέλο.

Ρίγες με floral μοτίβα σε κοντινές αποχρώσεις θα σας δώσουν ενα πιο ρομαντικό συνολο.

Για ενα πιο ενδιαφέρον outlook συνδιασε ενα φουλάρι σε έντονη απόχρωση, με μία ακόμη μεγάλη τάση, τη μαρινιέρα, για αποτέλεσμα με αέρα γαλλικής κομψότητας.

Συνδιασε τις ρίγες σε black and white τόνους με έντονα χρώματα στα αξεσουάρ, όπως μια κόκκινη τσάντα η παπουτσια για ενα πολυ ενδιαφέρον και ξεχωριστό outlook.
Οι κάθετες ρίγες σε total look κανει την σιλουέτα να φαίνεται πιο λεπτή και κομψή!

 

Για το sugar mama

Μαρη Ταλλα
Fashion and lifestyle editor

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…