Κοτόπιτα από περίσσευμα Κοτόπιτα από περίσσευμα
Μάρη Ταλλά Written by Ιαν 22, 2017

Κοτόπιτα από περίσσευμα

Σας περίσσεψε κοτόπουλο ψητό ή κοκοράκι κοκκινιστό; φτιάξτε κοτοπιτα!

Ενα απο τα πρωτα μαθήματα μαγειρικής, ειναι οτι δεν πετάμε τιποτα που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ξανά, με αυτόν τον τροπο γίνεται οικονομία και επιπλέον ειναι κρίμα να πετάμε το φαγητό, Ετςι μπορούμε να φτιάξουμε μια νόστιμη κοτοπιτα με περίσσευμα απο κοτόπουλο!
Αν σας περίσσεψε ψητό κοτόπουλο, ξεκινήστε με το ξεκοκαλισμένο γιατι θελουμε μονο την ψηλά
Αν σας περίσσεψε κοκκινιστό κοτόπουλο, χωρίστε την σάλτσα και το υπόλοιπο κοτόπουλο βάλτε το σε μια λεκανιστα με ζεστό νερό να φύγουν οι πολλες σάλτσες και στην συνεχεια ξεκοκαλισμένο το σε άλλη λεκανιστα! Μην πετάξετε το ζεστό νερό που είχατε το κοτόπουλο, μαζι με την κοκκινιστό σάλτσα βάλτε το σε μια κατσαρόλα να βράσει και ρίξτε χυλόπιτες! Ετοιμο ενα φαγητό!
Σε άλλη κατσαρόλας; βάλτε λιγο νεράκι και ρίξτε τις ψίχες κοτόπουλου, ψηλοκοψτε κρεμμύδι και ρίξτε μεςα και κομματάκια απο γαλοπούλα ή ζαμπόν! Αφήστε το να βράσει μεχρι να πιει τα υγρά και αφήστε το να κρυώσει.
Μπορείτε να κάνετε δικό σας φύλο ή αν έχετε έτοιμη σφολιάτα βάλτε ενα φύλλο σε βουτυρωμένος ταψάκι να ειναι έτοιμο, οταν κρυώσει το μίγμα με το κοτόπουλο, ρίξτε μεςα ενα αυγό και τριμμένο τυρί και ανακατέψετε, στην συνεχεια ρίξτε το μίγμα αυτο πάνω στο όλο που ειναι στο ταψί. Βάλτε και το αλλο φύλλο απο πάνω και χαράξετε την πίτα, μετα βάλτε την στον φούρνο! Θελει περίπου μισή ώρα ψήσιμο στους 200 βαθμούς αναλλογα τον φούρνο, καλό ειναι μολις ροδίσει το φύλλο απο πάνω να την δείτε και να την κλείσετε, εκτος αν την θέλετε ξεροψημενη!

Καλη επιτυχια

 

 

Για το SugarMama,
ΜάρηLife

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…