Μάρη Ταλλά Written by Ιουν 19, 2017

Το παπούτσι μαρτυρά την προσωπικότητά σου!

Έφτασε το καλοκαιράκι, αλλάξαμε τα ρούχα από χειμωνιάτικα σε καλοκαιρινά, πιο αέρινα και πιο φωτεινά χρώματα και κάποιες ανανεώθηκαν και ψώνισαν νέα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα τους!

Αλήθεια τι σκέφτεστε όταν ψωνίζετε ρούχα; τι είναι στην μόδα; τι σας πάει; την περίσταση για στην οποία θα φορέσετε το νέο σας ρούχο; και με τα παπούτσια τι γίνεται; έχετε το ίδιο σκεπτικό; Γνωρίζετε ότι το ντύσιμό σας φωνάζει και βγάζει τον χαρακτήρα σας και την προσωπικότητά σας; Ακόμη και τα παπούτσια που φοράτε λένε πληροφορίες για εσάς που δεν φαντάζεστε!
Πρόσφατες μελέτες του Πανεπιστημίου του Κάνσας έδειξαν ότι το 90% της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτεται απο τα παπούτσια που φοράτε!
Πιο συγκεκριμένα όσες διαλέγεται να φοράτε σε καθημερινή βάση και περισσότερο:

Αθλητικά παπούτσια
Σημαίνει ότι σου αρέσουν τα απλά πράγματα και είσαι σταθερή συναισθηματικά. Επίσης διαχειρίζεσαι πολύ καλά το άγχος στην ζωή σου διότι ΔΕΝ έχεις....τυχερή!

Παπούτσια πάνινα τύπου vans ή converse
Σημαίνει ότι είσαι μια αιώνια έφηβη, η χαρά της ζωής μμε τις δικές σου δυνάμεις σαν ενήλικας αλλά και τις αδυναμίες μια έφηβης!

Παπούτσια ίσια και casual τύπου oxford και μπαλαρίνες
Σημαίνει ότι δεν σε νοιάζει η γνώμη των άλλων και είσαι πολύ ειλικρινής, τόσο που όταν εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις σου μπορεί να δημιουργήσεις και πρόβλημα με την έξαρση ειλικρήνιας που σε χαρακτηρίζει.

Μοντέρνα και εκκεντρικά τύπου πλατφόρμες και περίεργα δεσίματα, σχέδια και τακούνια
Τα ψώνια είναι η διασκέδασή σου και έχεις αρκετό χιούμορ και πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για να μπορέσεις να υποστηρίξεις ένα τέτοιο παπούτσι! Έχεις πάθος αλλά είσαι και σου αρέσουν οι προκλήσεις και οι νέες εμπειρίες!

Μποτάκια
Σημαίνει ότι είσαι ευαίσθητη, έξυπνη, σταθερή και γενικά δεν σου αρέσουν οι νέες εμπειρίες! αααα είσαι και καχύποπτη το είπα αυτό; Επίσης είσαι λίγο επιθετική έχεις όμως πάθος και στυλ!

Ψηλοτάκουνα
Τα δικά μου αγαπημένα, λοιπόν αν σου αρέσουν κι εσένα, έχεις πλεόνασμα αυτοπεποιθησης, σιγουριά για τον εαυτό σου πάθος και θέλοντας ή όχι τραβάς την προσοχή των άλλων ανθρώπων πάνω σου! Καλά δεν θα μπορούσες να το αποφύγεις με το τακ τακ που κάνει το τακούνι σου όταν περπατάς! Έχεις βέβαια και τις ιδιοτροπίες σου αλλά είσαι μια πολύ chic και στιλάτη ιδιότροπη!

Για το Sugar Mama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/e840a9d7e81494857da380cb4db8c69b.jpg
Ψυχή & Ανάπτυξη
cache/resized/2b118596bb27dcca2c9ff84b35da4de9.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…