Μάρη Ταλλά Written by Μαϊ 24, 2019

Έχετε bad hair day; Κάντε boxer braids

Μια νέα τάση στα μαλλιά άκρως ανοιξιάτικη άλλα θα γίνει και καλοκαιρινή, ήρθε και στα μέρη μας.
 
 
Είναι οι boxer braids ή αλλιώς πλεξούδες, από αυτές που κάνουν οι αθλήτριες του box και άλλων παρόμοιων αθλημάτων. Δεν είναι και τόσο δύσκολο για να πετύχεις το συγκεκριμένο hairstyle! Ουσιαστικά παίρνεις τούφες από τη μια, και από την άλλη μεριά των μαλλιών σου τις οποίες ενσωματώνεις στη μια κεντρική πλεξούδα! Θα χρειαστείς επίσης διαφανή λαστιχάκια σιλικόνης και μια χτένα. Χωρίζετε τα μαλλιά σε δύο ίσα μέρη και πλέκετε μια σφιχτή γαλλική πλεξίδα σε κάθε πλευρά, ξεκινώντας από τα μαλλιά που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού.
Μπορεί να μην είμαι και τόσο περιγραφική ομως ενα tutorial θα σε πείσει για το εύκολο αυτο χτένισμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις bad hair days! Είναι girly, ειναι βολικό και αποπνέει έναν αέρα δυναμισμού. Το έχουν δοκιμάσει πολλές celebrities όπως η J.Lo και η Kim kardashian άλλα και η Arianna Grade. Το δοκιμάσαμε κι εμείς και μας αρεσε πολυ, με την μικρή παραλλαγή οτι στο τελείωμα εκανα πλεξούδα ψαροκόκαλα! Τσαχπινιά; Αν δεν ειναι του στυλ σου τουλάχιστον μόλις ανακάλυψες το νέο hairstyle για το γυμναστήριο και φοριέται πολύ πίστεψε με!

Για το sugarmama
Μάρη


instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…