Κάντε την ανατροπή με τα μαλλιά σας στο ρεβεγιόν Κάντε την ανατροπή με τα μαλλιά σας στο ρεβεγιόν
Μάρη Ταλλά Written by Δεκ 26, 2014

Κάντε την ανατροπή με τα μαλλιά σας στο ρεβεγιόν

Όλες οι γυναίκες θέλουν να ξεχωρίζουν στο ρεβεγιόν! Σε πολλά περιοδικά διαδικτυακά και έντυπά θα βρείτε συμβουλές για ρούχα και για μακιγιάζ, το Sugarmama όμως είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις την ανατροπή, να κάνεις την διαφορά με κάτι πρωτότυπο χλιδάτο και εντυπωσιακό.


Τα μαλλιά αποτελούν ένα από τα κυριότερα σημεία της εμφάνισή σας εκείνο το βράδυ!

Ξεχωρίστε λοιπόν προσθέτοντας ένα headpiece ή ένα όμορφο κοκαλάκι, μια στέκα ή μια κορδέλα και μετατρέψτε το πιο απλό χτένισμα σε επίσημο. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς απαιτεί λάμψη, νιώστε λοιπόν σαν μια σύγχρονη πριγκίπισσα φορώντας περίτεχνες στέκες και κάνοντας τα μαλλιά σας μπούκλες.

Εναλλακτικά κάντε έναν αριστοκρατικό κότσο και στολίστε τον με κόσμημα ή μία καρφίτσα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας. Επίσης μπορείτε να φορέσετε μία λαμπερή κορδέλα, φουρκέτες με πέρλες ή ένα εντυπωσιακό headband διακοσμημένο με στρας ή πολύτιμα πετράδια.

Τα αξεσουάρ μαλλιών πρέπει να επιλέγονται με βάση του τι ταιριάζει στο δικό σας ύφος και στυλ.

Χρησιμοποίησέ τα λοιπόν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και θα ξεχωρίσεις σίγουρα ανάμεσα στο πλήθος, ενώ ταυτόχρονα θα τραβήξεις την προσοχή στα μαλλιά σου. Να επισημάνουμε όμως ότι αν επιλέξεις να στολίσεις τα μαλλάκια σου, θέλει προσοχή στο κολιέ στο λαιμό και στα σκουλαρίκια για να μην γίνει υπερβολικό το γιορτινό outlook!

Τα κοσμήματα λοιπόν δεν είναι μόνο για τα χέρια και το λαιμό, οι celebrities το γνωρίζουν και το έχουν εντάξει στο style τους. Δοκιμάστε το και δώστε μια διαφορετική και glamour νότα στο ντύσιμό σας που όλοι θα θυμούνται!

 

Για το Sugar Mama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…