Ρένα Ψωμά Written by Νοε 11, 2017

Πλέκω γούνινο γιλεκάκι μπεμπέ

Το πιο όμορφο γιλεκάκι που όλες οι μικρές πριγκίπισσες θα λατρέψουν!!


Παρακάτω θα σας δώσουμε αναλυτικές οδηγίες για να πλέξετε αυτό το όμορφο SugarMama γιλεκάκι για μωράκι ηλικίας 6-9 μηνών περίπου.

Θα χρειαστείτε :
γούνινο μαλλάκι σε χρώμα της επιλογής σας
βελόνες Νο 8
κούμπωμα τύπου μοντγκόμερι

Οδηγίες :
Για την πλάτη : ρίχνω στη βελόνα μου 22 πόντους και πλέκω όλο ανάποδη μέχρι να φτάσω τα 19 εκ..
Για την δημιουργία της μασχάλης , στην αρχή των δύο επόμενων σειρών κόβω 3 πόντους. Τώρα έχω 16 πόντους στη βελόνα μου. Συνεχίζω ίσια μέχρι να έχω 29 εκ. συνολικά όπου και κλείνω το πλεκτό μου.
Δεξί μπροστινό : ρίχνω στη βελόνα μου 11 πόντους και πλέκω όλο ανάποδη μέχρι να φτάσω τα 19 εκ..
Για την δημιουργία της μασχάλης , στην αρχή της επόμενης σειράς κόβω 3 πόντους. Τώρα έχω 8 πόντους στη βελόνα μου. Συνεχίζω ίσια μέχρι να έχω 22 εκ.. Κλείνω 3 πόντους για να φτιάξουμε το λαιμό. Συνεχίζω μέχρι να έχω 29 εκ. και κλείνω το πλεκτό μου. Με τον ίδιο τρόπο φτιάχνω και το άλλο κομμάτι.
Ενώνω όλα τα κομμάτια, ράβω το κουμπί και είναι έτοιμο!!!

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…