Swimwear- το look της παραλίας Swimwear- το look της παραλίας
Μάρη Ταλλά Written by Αυγ 04, 2014

Swimwear- το look της παραλίας

Είναι διάσημες, είναι μαμάδες, και δείχνουν καλύτερα από ποτέ! Ετοιμάσου λοιπόν κι εσύ, πάρε ιδέες, φόρα το μαγιό σου και ραντεβού στην παραλία!

 

Αν είσαι από τις μαμάδες που προσέχεις την διατροφή σου και σου αρέσει η γυμναστική ή αν είσαι από τις τυχερές και διαθέτεις καλλίγραμμό σώμα χωρίς κόπο και στερήσεις, δικαιούσαι να φορέσεις ένα μπικίνι, όσο μικροσκοπικό και αν είναι θα δείχνει τέλεια επάνω σου!

Οι υπόλοιπες που διαθέτουν καμπύλες μπορούν να επιλέξουν από τα πολύ εντυπωσιακά και stylist ολόσωμα μαγιό που είναι πολύ στην μόδα φέτος.

Βέβαια να πούμε ότι για τις μαμάδες που είναι fan του μπικίνι αλλά δεν διαθέτουν σώμα μοντέλου, οι εταιρείες έχουν προνοήσει και μπορείτε να βρείτε σχέδια και χρώματα που θα κρύψουν ή καλύψουν με πολύ έξυπνο τρόπο την «προβληματική» σας περιοχή, όποια κι αν είναι αυτή.

Γι' αυτό μανούλες μην στεναχωριέστε αν έχετε πάρει κάποιο κιλό ή αν υπάρχει «κάποια» χαλάρωση, φορέστε το χαμόγελό σας, πάρτε την κολλητή σας ή κάποια που εμπιστεύεσθε και πάτε για ψώνια. Ένα μαγιό για το δικό σας σώμα είναι εκεί έξω και περιμένει να το φορέσετε, να τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και να σας κάνει να απολαύσετε το καλοκαίρι και την θάλασσα.

Ότι κι αν επιλέξετε η SOS συμβουλή είναι να μην αμελήσετε την αποτρίχωση, και το αντηλιακό σας!

Καλό καλοκαίρι
Για το Sugar Mama,
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…