Πάρτι : πως θα απασχοληθούν τα παιδιά χωρίς να βαρεθούν.. Πάρτι : πως θα απασχοληθούν τα παιδιά χωρίς να βαρεθούν..
Στρατήλα Ρένα Written by Αυγ 06, 2021

Πάρτι : πως θα απασχοληθούν τα παιδιά χωρίς να βαρεθούν..

Παιχνίδια για παιδικό πάρτυ!

Σ’ ένα παιδικό πάρτι το πρόβλημα των γονιών είναι πως θα απασχοληθούν τα παιδιά χωρίς να βαρεθούν..

και χωρίς να κάνουν ζημιές!!
Στο SugarMama.gr θα βρείτε μερικές ιδέες για να βοηθήσετε τους μικρούς μας φίλους να διοχετεύσουν την ενεργητικότητά τους.

Πινιάτα:
Την χτυπάνε τα παιδιά με την σειρά μέχρι να σπάσει και να γεμίσει ο κόσμος με κεράσματα!!

Πιάνω την ουρά του γαϊδάρου:
Θα χρειαστείτε ένα μεγάλο χαρτόνι, μαρκαδόρους καρφίτσες και μαντηλάκι για τα μάτια. Ζωγραφίστε έναν μεγάλο γάιδαρο στο χαρτόνι σας και κρεμάστε το κάπου ψηλά στο παιδικό δωμάτιο. Τα παιδιά αφού μπουν σε μία σειρά, στην συνέχεια ένα – ένα με κλειστά μάτια, θα πάει κοντά και χωρίς να βλέπει θα προσπαθήσει να καρφιτσώσει την ουρά του γαϊδάρου.

20 ερωτήσεις για Ζώο, Φυτό ή Πράγμα:
για 2 και περισσότερους παίκτες (όταν βαριούνται τα μικρά μας, το "Ζώο, Φυτό ή Πράγμα σε 20 ερωτήσεις" μπορεί να μας διασκεδάσει)

Ζωγραφική:
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι μπογιές και έτοιμα τυπωμένα σχέδια. Κατάλληλο για μικρές ηλικίες παιδιών.

Μουσικές καρέκλες:
Βάλτε σε σειρά μέσα στο δωμάτιο καρέκλες (μία λιγότερη) από όσα είναι τα παιδιά. Στην συνέχεια ένα παιδικό τραγούδι στο κασετόφωνο και τα παιχνίδια αρχίζουν να τρέχουν και να χορεύουν γύρω γύρω από τις καρέκλες. Όταν όμως σταματήσει η μουσική, τότε εκείνα θα πρέπει να κάτσουν στις καρέκλες. Όποιος δεν προλάβει να καθίσει, χάνει και βγαίνει απ’ το παιχνίδι.

Χαλασμένο τηλέφωνο:
Λέει ο αρχηγός μια λέξη μυστικά στο αυτί του διπλανού του γρήγορα. Ο επόμενος πρέπει να κάνει το ίδιο στον επόμενο. Και αυτό μέχρι τον τελευταίο. Εάν η λέξη είναι λάθος θα γελάσετε πολύ!!

Ταΐστε το μωρό:
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι δύο σακούλες μεγάλες σκουπιδιών, δύο κεσεδάκια γιαούρτι, δύο κουταλάκια, δύο μαντηλάκια για τα μάτια και πολύ κέφι… Οι δύο που θα συμμετάσχουν, θα καθίσουν ο ένας απέναντι από τον άλλο και θα φορέσουν τις σακούλες σκουπιδιών από πάνω από το κεφάλι σαν να είναι μπλούζα. Αφού τους δέσουμε τα μάτια, για να μην βλέπουν θα προσπαθήσουν να ταϊσουν ο ένας τον άλλο με το γιαούρτι. Θα κερδίσει εκείνος που θα ρίξει λιγότερο γιαούρτι πάνω στον αντιπάλο του!

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…