Μάρη Ταλλά Written by Δεκ 27, 2019

Dress code για ρεβεγιόν

Dress code για ρεβεγιόν

Για γυναικες:

Κάθε χρόνο τέτοια μερα, ολες οι γυναικες θέλουν να εντυπωσιάσουν με την επιλογη ρούχου. Η επιλογη δεν ειναι πάντα εύκολη, υπαρχει ομως ενας γενικός κανόνας που πρεπει να προσέξεις όσο θα επιλέγεις ρούχο. Πρεπει λοιπόν η επιλογη να γίνει σύμφωνα με το στυλ και την προσωπικότητά σου.
Μια απο τις τάσεις που ακολουθούν οι γυναικες στο ρεβεγιόν ειναι το βελούδο!
Τα βελούδινα φορέματα αποτελούν ιδανική επιλογή για όλες τις γυναίκες, καθώς μπορείς να επιλέξεις ένα με χαλαρό ύφος που θα αναδεικνύει ομως σώμα σου ή ένα σε στενή γραμμή για να τονίσεις την θηλυκότητα σου.
Τα Χριστούγεννα θέλουν γκλιτερ και λάμψη, δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν τα ρούχα με στρας, πέρλες, και γενικά ότι λαμπυρίζει. Αν λοιπόν αναρωτιόσουν που να φορέσεις το ιριδίζον φόρεμα σου ή την vintage μπλουζα με πούλιες, η βραδιά του ρεβεγιόν ειναι ιδανική για αυτήν την επιλογη.
Φυσικα δεν θα μπορούσε να λείψει το κόκκινο χρωμα απο την βραδιά του ρεβεγιόν. Εκτος λοιπόν απο την στολη του Αγίου Βασίλη ετσι κι εσυ μπορείς να επιλέξεις ενα κόκκινο στενό φόρεμα ή ενα με πιο αεράτη γραμμή για ενα πιο νεανικό αποτελεσμα!
Για τελευταία επιλογη αλλα εξίσου εκθαμβωτική, αφήσαμε τις ολόσωμες φόρμες που αποτελούν ενα πολυ σικάτο και θηλυκο outfit.
Οτι κι αν επιλέξεις συνδύασε το με ενα έντονο κόκκινο κραγιόν και eyeliner στα μάτια και θα εισαι όμορφη και εντυπωσιακή.

Για άντρες:

Το ρεβεγιόν δεν εχει την ίδια σημασια για εσενα οπως στην κυρια που θα συνοδεύεις, αλλα και παλι υπαρχει πριπτωση να πέσεις σε στυλιστικό φάουλ κι εμείς δεν θα αφήσουμε να γίνει κατι τέτοιο. Στο ρεβεγιόν λοιπόν μπορείς να αντεπεξέλθεις φορώντας απλα το κοστούμι σου, το οποίο δεν χρειάζεται καν να είναι μαύρο, ενα navy blue, γκρι σκούρο ειναι οτι πρεπει για μια τέτοια βραδιά. Μια εορταστική γραβάτα από μεταξωτό ή σατέν ύφασμα θα ολοκληρώσει το επίσημο look σου. Τωρα αν εισαι απο τους τύπους που δεν φοράν ποτέ γραβάτες δεν χρειαζεται να καταπιέζεσαι, μπορεις να δωσεις την επισημότητα που χρειαζεται το outfit σου με ενα βελούδινο σακάκι ή ένα μαύρο κοστούμι φορεμένο με επίσημο λευκό πουκάμισο. Μια άλλη επιλογη ειναι να μη φορέσεις κουστούμι, αλλα υφασμάτινο παντελονι με πουκαμισάκι. Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα παραλείψεις την γραβάτα γιατι μιλάμε για ρεβεγιόν, αλλα μπορείς να φορέσεις απο πάνω ενα λεπτό καλό πουλοβερακι. Αυτο φιλε μου ειναι το λεγόμενο layering και είναι ιδανικό σε τέτοιες περιπτώσεις διότι μπορείς να βάζεις και να βγάζεις ρούχα ανάλογα με το πόσο ζεσταίνεσαι και ανάλογα με το που θα συνεχίσεις την βραδιά σου. Ολοκλήρωσε το ντύσιμο σου με τα δερμάτινα δετα σου παπούτσια, ναι αυτα που φοράς μια στο τοσο και τα εχεις καταχωνιασμένα στην ντουλαπα σου.

Το ρεβεγιόν μπορει να ειναι εφιάλτης για εσενα που αγαπάς τα τζιν και τα αθλητικά ομως απαιτεί να σταθείς στο υψος των εορταστικών περιστάσεων με το ντύσιμο σου! Επελεξε λοιπόν κομψά και safe σύνολα ανάλογα με τη διάθεση και το στιλ σου.

Καλές γιορτές

Για το sugarmama

Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…