Τίνα Μιχαηλίδου Written by Μαρ 08, 2019

5 Βήματα για να πας παρακάτω

Ο χειμώνας τελειώνει και σιγά σιγά μπαίνουμε στην Άνοιξη κάνοντας restart στη ζωή μας τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά μας.

Άλλωστε η Άνοιξη είναι ότι πρέπει για να παίρνουμε τις μεγάλες αποφάσεις για το τι θέλουμε να κάνουμε το καλοκαίρι και για αυτό στις διακοπές μας αλλάζουμε παραστάσεις,γεμίζουμε με ενέργεια και ταξινομούμε την ζωή μας ως προς το καλύτερο.

Αν πάλι ανήκεις στη κατηγορία του «μόλις χώρισες» μετά το τέλος του καλοκαιριού τότε έχω να σου πω αγαπημένη μου πως δεν είσαι ούτε η πρώτη,αλλά ούτε και η τελευταία.

Ίσως να είναι και το καλύτερο για εσένα ώστε να βρεις αυτόν που πραγματικά θα σε θέλει και θα τον θες.

Σήμερα λοιπόν αγαπημένη μου φίλη θα σου απαριθμήσω τα 5 βήματα για να πας παρακάτω ώστε να σταματήσεις να κλαψουρίζεις συνέχεια για τον πρώην σου :

⦁ Τις πρώτες μέρες του χωρισμού άκου κλαψοτράγουδα -αν και δε το πολυσυνιστώ-,ξέσπασε σε κλάματα,δες ταινίες και σειρές και έχε δίπλα σου σοκολάτα και χαρτομάντηλα
⦁ Στο επόμενο στάδιο μίλα με τις φίλες σου συνέχεια για αυτό το θέμα -χωρίς όμως να γίνεσαι φορτική τις ακατάλληλες ώρες – και άρχισε να τον βρίζεις ώστε να εκτονωθείς
⦁ Όσο περνάει ο καιρός πρέπει να διαπιστώσεις πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να χαραμίζεσαι για εκείνον : Πέτα τα δώρα του, κάψε ότι στον θυμίζει, διέγραψέ τον από τα social media και γενικά από το μυαλό σου και από την καρδιά σου
⦁ Ήρθε η ώρα να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να πας παρακάτω. Ντύσου,στολίσου,βάψου και βγες για ένα ποτό.Να δεις πως όλο και κάποιος μπορεί να σε φλερτάρει και να σου τονώσει την αυτοπεποίθησή σου.
⦁ Το 5ο και τελευταίο βήμα είναι και το πιο σημαντικό για εμένα : Να χαμογελάς γιατί το αξίζεις και γιατί σου πάει. Δεν πρέπει να χάνεις το χαμόγελό σου και τον εαυτό σου για κανέναν!
Αγαπημένη μου κανένας χωρισμός ή κανένας πρώην δεν πρέπει να σε βάλει κάτω και να αρχίσεις να μαραζώνεις για κάτι που στη τελική δεν άξιζε κιόλας.

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου κάνε μια αυτοκριτική και άρχισε να χαμογελάς και πάλι,γιατί η ζωή είναι ωραία και που ξέρεις μπορεί σύντομα να γνωρίσεις τον επόμενο που θα κατακτήσει την καρδιά σου!

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…