Τίνα Μιχαηλίδου Written by Απρ 30, 2020

Χωρισμός και Καραντίνα : Πώς να επιβιώσεις

Η καραντίνα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας & δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα βγούμε από όλο αυτό.

Λόγω των μέτρων ακόμα & αν μένουμε στο σπίτι με άλλα άτομα πρέπει να κρατάμε αποστάσεις ώστε να προφυλάξουμε & εμάς,αλλά και τους άλλους.

Τι γίνεται όμως αν έχεις χωρίσει & πρέπει να είσαι κλεισμένη μέσα σε 4 τοίχους ή τι γίνεται όταν δεν αντέχεις άλλο να συγκατοικείς με τη σχέση σου ενόψει καραντίνας & βλέπεις ότι δεν τραβάει άλλο αυτή η σχέση ;

Ας τα πιάσουμε ένα ένα :
1.Αν έχεις χωρίσει & κοιτάς το ταβάνι : Μη στεναχωριέσαι καθόλου που είσαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι,μπορείς να απολαύσεις την ελευθερία σου & να ανανεώσεις το σπίτι σου,αλλά & τον εαυτό σου.

2.Αν δεν αντέχεις άλλο τη συγκατοίκηση : Σε περίπτωση πάλι που συγκατοικείς με την σχέση σου & βλέπεις ότι δεν τραβάει άλλο αυτή η σχέση το προτιμότερο είναι να χωρίσετε όσο είναι νωρίς & όχι να προσπαθείτε να φτιάξετε τα πράγματα,διότι δεν φτιάχνουν πάντα.

Η καραντίνα ίσως τελικά να μας κάνει καλό,ώστε να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα,να αλλάξουμε εμάς τους ίδιους & φυσικά να ξεκολλήσουμε από το παρελθόν μας.

Και επειδή η κατάσταση που βιώνουμε είναι δύσκολη & δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι για τον μακαρίτη πρώην σου & σκέψου πως τίποτε δεν είναι δεδομένο αυτή τη στιγμή.

Μη ξεχνάς να χαμογελάς,γιατί το αξίζεις & γιατί σου πάει!!!

*Η φωτογραφία πάρθηκε από το Canva*

Additional Info

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…