Το μυστικό των celebrities για τέλεια επιδερμίδα Το μυστικό των celebrities για τέλεια επιδερμίδα
Μάρη Ταλλά Written by Αυγ 06, 2015

Το μυστικό των celebrities για τέλεια επιδερμίδα

Η τέλεια επιδερμίδα του καλοκαιριού έχει συνδυαστεί με πιο ηλιοκαμένο look, κάτι που εμένα με βρίσκει αντίθετη αλλά anyway! Αν τώρα έχεις ένα λευκό δέρμα και θέλεις να το διατηρήσεις και το καλοκαίρι, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να το δείξεις απλά να έχεις υπόψη σου ότι το λευκό χρώμα κάνει και την παραμικρή ατέλεια να δείχνει τεράστια.

 

 

 

Για να το αποφύγεις αυτό μπορείς να κάνεις το τρικ που κάνουν οι περισσότερες star και βγαίνουν τέλειες στις φωτογραφίες. Μιλάμε για ένα Body lotion που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου, που θα ενυδατώσει το δέρμα σας, θα καλύψει ατέλειες και θα το κάνει λαμπερό.

 

Για την συνταγή θα χρειαστείτε:

 

• την αγαπημένη σας κρέμα σώματος
• το μέικαπ σας (που καλό θα είναι να είναι αδιάβροχο)
• ένα άδειο βαζάκι.

 

Γεμίστε το άδειο βαζάκι με την κρέμα σας και προσθέστε μια μικρή ποσότητα μέικαπ, (περίπου όσο θα φορούσατε στο πρόσωπό σας). Στην συνέχεια ανακατέψτε πολύ καλά με ένα κουτάλι έτσι ώστε αναμειχθούν τα δύο προϊόντα και να γίνουν ένα. Να θυμάσαι ότι επειδή οι συστάσεις τους είναι τόσο διαφορετικές χρειάζεται αρκετός χρόνος για να διαλυθεί καλά το μέικαπ μέσα στη λοσιόν.

Πάρε μια μικρή ποσότητα κρέμας και άπλωσέ την στην επιδερμίδα σου ώσπου να απορροφηθεί τελείως. Η ποσότητα του μέικαπ είναι αρκετή ώστε να καλύψει αυτά που πρέπει αλλά όχι να λερώσει!

 

Ακολούθησε την συμβουλή μας και βγες λοιπόν να χαρείς το καλοκαίρι γεμάτη αυτοπεποίθηση με την επιδερμίδα της Lily Collins στην ταινία Mirror Mirror

 

Για το Sugar Mama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…