Η «backstage” συμμετοχή του Sugarmama σε φωτογράφιση Η «backstage” συμμετοχή του Sugarmama σε φωτογράφιση
Μάρη Ταλλά Written by Ιουν 29, 2014

Η «backstage” συμμετοχή του Sugarmama σε φωτογράφιση

We Love Women .......Ένας διαγωνισμός που διοργανώθηκε στα πλαίσια του μήνα της γυναίκας, από ραδιοφωνικό σταθμό και μεγάλο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

 

Οι 3 τυχερές που κέρδισαν η κάθε μια από μία δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ, για shopping therapy είναι:
1. Εμμανουηλίδου Παναγιώτα
2. Ναυσικά Χατζοπούλου
3. Νάτση Αγγελική

Το sugarmama.gr εξασφάλισε backstage photos από την φωτογράφιση των κοριτσιών.

Η Ναυσικά Χατζοπούλου, σύζυγος και μητέρα από την Μυτιλήνη που πλέον ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, επικοινώνησε με την συντακτική ομάδα του περιοδικού και μας ενημέρωσε για την φωτογράφιση. Το sugarmama.gr ανέλαβε να την βοηθήσει να ανανεώσει την εικόνα της και παρέχοντάς της, στιλιστικές συμβουλές, κατάφερε να την εμπνεύσει και να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό!

Επιλέξαμε για την Ναυσικά chic loose pants σε μαύρο χρώμα και ένα girly κοραλί τοπ σε loose style, ένας safe αλλά all time classic συνδυασμός στηριζόμενος σε αντιθέσεις. Τα ίσια μαλλιά και το ελαφρύ μακιγιάζ με ένταση στα χείλη ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του beauty look της. Ολοκληρώσαμε το look της με μαύρο πέδιλο, stylist day bag και handmade κοραλλί σκουλαρίκια (ΜΤart by Μάρη), δώρο της fashion editor του περιοδικού.

To sugarmama.gr ευχαριστεί την Ναυσικά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο περιοδικό και εύχεται στην «ζαχαρένια» φίλη μας, να είναι πάντα τυχερή!

Για το Sugarmama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…