Μάρη Ταλλά Written by Οκτ 06, 2018

Kiki challenge η νεα μόδα - στον γάμο σου;

Kiki challenge η νεα μόδα
Θα το τολμούσες στον γάμο σου;

Μόδα, αλήθεια τι σας έρχεστε στο μυαλό ακούγοντας αυτήν την λέξη; Κατι νεο θα μου πειτε, το νεο ομως δεν ειναι πάντα και καλό. Σημερα λοιπόν θα προβληματιστούμε λιγο και κυριως οι πιο νεαρές αναγνωστριες της παρέας μας!

Εδώ και λίγο καιρό λοιπόν εχει γίνει μοδα ενα challenge ( οπως λέγεται) που εχει κανει την εμφανιση του και έχει προκαλέσει ιδιαίτερο προβληματισμό στις αρχές σε διάφορα μέρη της υφηλίου.

Μιλάμε για το λεγόμενο «Kiki challenge», γνωστό και ως «In My Feelings challenge» μια νεα τρέλα που εχει προκαλέσει ανησυχία. Το ειναι ομως αυτη η νεα μόδα;

Το «Kiki challenge» πηγή έμπνευσης του οποίου είναι το τραγούδι του ράπερ Drake «In My Feelings» θέλει τους επιβάτες ενός αυτοκινήτου εν κινήσει, να ανοίγουν την πόρτα και να βγαίνουν έξω προκειμένου να χορεύουν το τραγούδι, ενώ το αυτοκίνητο συνεχίζει να κινείται! Τον επικίνδυνο αυτο χορό βιντεοσκοπεί ο συνοδηγός του χορευτή ή το κινητό του, το οποίο πρέπει να είναι προγραμματισμένο να καταγράφει την πρόκληση, ώστε αργότερα να αναρτηθεί το βίντεο στα social media…

Η νεα αυτη μόδα ξεκίνησε οταν ο δημοφιλής κωμικός Shiggy δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο χόρευε το τραγούδι του Drake. Έκτοτε το βίντεο έγινε viral και χιλιάδες άνθρωποι είπαν ναι στο challenge και θέλησαν να δοκιμάσουν την πρόκληση (το Kiki Challenge ή In my Feelings Challenge).

Η αστυνομία σε όλο τον κόσμο προειδοποιεί τους χρήστες να μην παίρνουν μέρος στο «Kiki challenge», αφού πολλοί είναι αυτοί που επιχειρούν τον viral χορό καταλήγουν στα επείγοντα.

Με μια απλή αναζήτησή στο διαδίκτυο θα δείτε κάποιους απο τους χορευτές να πέφτουν κάτω, άλλοι να σκοντάφτουν στις λακκούβες ή να χτυπούν σε κολονάκια έξω από τα αυτοκίνητα. Ένα βίντεο δείχνει μια γυναίκα να χορεύει και να της κλέβουν την τσάντα, ενώ σε ένα άλλο ενώ χορεύει ένας άνδρας πέφτει πάνω του ένα αυτοκίνητο. Οι χορευτές βάζουν σε κίνδυνο την δίκη τους ζωή, αλλά και τη ζωή των οδηγών που ακολουθούν, χωρίς να έχουν ιδέα τι θα συναντήσουν στη μέση του δρόμου. Ένας νεαρός παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του φίλου του, γλιτώνοντας με γρατσουνιές, ενώ μία 18χρονη παραλίγο να χάσει τη ζωή της, καθώς τη χτύπησε αυτοκίνητο και διακομίστηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, οι προειδοποιήσεις δεν έχουν βοηθήσει και δεν απέτρεψαν τις προσπάθειες των επίδοξων χορευτών! Εμείς βέβαια στην Ελλάδα, το προχωρησαμε κι ενα βήμα παραπέρα! Την αρχή την εκανε η Κατερίνα Στικούδη που μετα τον γάμο της εκανε ενα Kiki challenge με το νυφικό της! Ομολογώ πως ηταν πολυ όμορφη και ξέρουμε οτι ειναι και εξεραιτικη χορεύτρια, αλλα γιατι βρε κουκλίτσα μου να αντιγράψεις την αμερικανια; Γιατι να δόσεις ενα κακο παράδειγμα στα νεαρά κορίτσια και στις υπόλοιπες κύριες της εγχώριας showbiz; Γιατι το παραδιεγμα της το ακολούθησε και η Χριστίνα Μπομπα. Παντρεύτηκε και στο γαμήλιο ταξίδι να ενα Kiki challenge για να λέμε οτι ειμαστε και προχωρημένες και να μαζέψουμε και κανένα laik!

Οσες λοιπόν ετοιμάζετε γάμο αν θέλετε να κάνετε κατι πρωτότυπο μην αμελήσετε μετα τον γάμο να κάνετε ενα Kiki challenge, άλλαξε φαινεται ο πρώτος χορος των νεονύμφων και δεν τον πείρα χαμπάρι, εχουν περασει και χροοονια απο τότε που παντρεύτηκα! Πλέον χορεύουν το «In My Feelings» του ράπερ Drake εξω απο το νυφικό αμάξι (ενω βρίσκεται σε κίνηση ενοειται) και μετα κόβουν την τούρτα. Φυσικα και αστειεύομαι, βέβαια ειναι στην δίκη σου θέληση το τι θα κανεις στον γάμο σου αγαπημένη αναγνωςτρια. Εγω οφείλω ομως να πω οτι υπαρχουν καλλιτέχνες όπως ο Γουίλ Σμιθ και η Κιάρα που επιχείρησαν το challenge και έχουν αναρτήσει τα δικά τους βίντεο στα οποία χορεύουν, αλλά δεν πηδούν έξω από το αυτοκίνητο ή δεν χορεύουν παράλληλα σε κινούμενο όχημα.

Η χορευτική πρόκληση ειναι επικίνδυνη λόγω του κινούμενου οχήματος, κατα τα αλλα εςυ με τον καλό σου επελεξε να χορέψεις ο,τι θελεις και ο,τι σε εκφράζει, καντο ομως με ασφάλεια!

Για το sugarmama

Μάρη

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…