Μάρη Ταλλά Written by Μαρ 16, 2019

Σε ποια ηλικία ξέρει μια γυναίκα να ντύνεται;

Ένα είναι το σίγουρο, η ομορφιά δεν χάνεται με τον χρόνο, μπορείς όμως να την αναδείξεις!

Οι δεκαετίες περνάνε και μέσα από αυτές πρέπει να μάθεις! Στα 18 θα κάνεις στιλιστικά λάθη, είναι αναμενόμενο και όλες το περάσαμε αυτό! Ναι θα φορέσεις άκομψα και μικροκαμωμένα ρούχα καθώς και χοντροκομμένα παπούτσια, φτηνιάρικα trents, θα δεις τι σου πάει και τι όχι!

18-20 η γυναίκα έχει ωραίο σώμα και πρόσωπο, μπορεί να φορέσει μίνι, σορτσάκια, stretch παντελόνια και κολάν, σκαφτά μαγιό, ψηλοτάκουνα μέχρι τον Θεό. Είναι ένα μικρο κορίτσι, που ψάχνει το στυλ της. Κάποιες φορές παρασύρεται απο την μόδα και μπορει και να το παρακάνει και ναι θα κάνει και λάθη. Κανείς όμως δεν λαμβάνει υπόψιν το ντύσιμο ενός κοριτσιού 18-20 σαν πρόταση μόδας, έχει το ακαταλόγιστο και μέσα απο τα λάθη θα μάθει. Εσείς θυμάστε τι φοράγατε στα 18 σας;

20-30 αυτή η δεκαετία χωρίζεται σε δυο διαφορετικές πενταετίας. Στα 20-25 η γυναίκα νομίζει οτι είναι η ομορφότερη και εξυπνότερη αλλά ακόμη ψάχνει το στυλ που της πηγαίνει! Αρχίζει όμως να καταλαβαίνει οτι δεν της πάνε τα πάντα και κάνει επιλογές στο ντύσιμο της. Όσο πλησιάζει στα 30 γίνεται ρεαλίστρια και αντιλαμβάνεται το στυλ που την κολακεύει περισσότερο. Ξέρει να τονίζει την σέξι πλευρά της αλλά ακόμη πειραματίζεται και μαθαίνει! Η επόμενη πενταετία 25-30 είναι η καλύτερη περίοδος μια γυναίκας στυλιστικα. Εδώ η φουςτα αρχίζει να μακραίνει, αυτο δεν σημαίνει οτι σταματάς να φοράς τα μίνι και τα σορτς δεν έχεις όμως το ακαταλόγιστο. Σε αυτήν την ηλικία είσαι ακόμη πολυ νεα, αλλά λυπάμαι που θα στο πω δεν είσαι πια το κοριτσάκι που έκανε λάθη, είσαι πλέον γυναίκα. Και ως γυναίκα που σέβεται πάνω απ'ολα τον εαυτό της πρέπει να προσαρμόσεις κάποια πράγματα. Ώρα για αλλαγή, εδώ πετάς τα μετεφηβικά ρούχα, διαλέγεις κρατάς, πετάς και μεταποιείς, επίσης αρχίζεις να επενδύεις στην ποιότητα!

30-40 στην δεκαετία αυτη δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό και το παλυμπαιδιστικο στυλ δείχνει πολύ αστείο. Σε αυτήν την δεκαετία οι γυναίκες έχουν μια απίστευτη δύναμη κι ενώ νιώθουν οτι είναι σαν 25 χρόνων σωματικά αντιλαμβανονται την διαφορά. Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι αυτη, άλλα αντί να αναλώνεσαι στο πως θα δείχνεις σαν 25 χρόνων, απόλαυσε την δεκαετία που διανύεις. Εδώ είναι που πρέπει να φέρεις τα νεανικά ρούχα στον χρόνο που βρίσκεσαι και να τα κάνεις δικά σου! Είναι μια πρόκληση που μόνο απο τα 35 και πάνω μπορείς να το καταφέρεις, γιατί έχεις πλέον την εμπειρία!

40 και άνω σε αυτήν την ηλικία πλέον μια γυναίκα ξέρει το στυλ της, έχει χτίσει την γκαρνταρόμπα της και γνωρίζει τι της παει και τι οχι. Εδώ η αστυνομία της μόδας αν υπήρχε θα σε έκλεινε μέσα. Ο οποιοσδήποτε παλιμπαιδισμός σε αυτήν την δεκαετία δεν είναι απλά αστείος, μαρτυρά έντονη ανασφάλεια και υπαρξιακή μανία να φαίνεσαι νεότερη. Κάθε ηλικία όμως έχει την χάρη της και την γοητεία της, γι’αυτο επενδύστε στην κομψότητα.

Πότε λοιπόν μαθαίνει μια γυναίκα να ντύνεται;
Η απάντηση είναι γύρω στα 35.
Αυτό σημαίνει ότι από τα 35 και μετά έχει βρει το στυλ που της ταιριάζει, το στυλ που πάει με την προσωπικότητα της και ξέρει τι της πηγαίνει και τι όχι.

Για το sugarmama
Μάρη

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…