Ειρήνη Ναλπαντίδου Written by Ειρήνη Ναλπαντίδου Απρ 27, 2017

5 τρόποι να χρησιμοποιήσεις το πράσινο τσάι στην ομορφιά του προσώπου

5 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ.

 

 

1.ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

 

Ανακατέψτε 2 κ.σ πράσινο τσάι και 1 κ.σ μέλι .Κάντε ελαφρύ μασάζ σε όλο το πρόσωπο και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.

ΤΟΝΕΡ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.
Ρίξτε πράσινο τσάι (σε θερμοκρασία δωματίου) σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε σε όλο το πρόσωπο.

 

2. ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ(ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΚΜΗΣ).

 

Ανακατέψτε 1 κ.σ φύλλα πράσινου τσαγιού, που έχει μουλιάσει, σε ζεστό νέρο, για 30΄΄, με 2 κ.σ μέλι. Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο, αφήστε για 20΄και ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό.

 

3. ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ.

 

Ρίξτε 2 φακελάκια πράσινο τσάι σε ζεστό νερό, αφαιρέστε τα και αφήστε στα στην κατάψυξη για 5΄. Βάλτε τα κατεψυγμένα φακελάκια στα βλέφαρα για 10΄και απλά χαλαρώστε.

 

4. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΤΜΟ.

 

Ρίξτε μερικά φύλλα πράσινου τσαγιού σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό. Βάλτε το πρόσωπο σας πάνω από την κατσαρόλα με το νερό και σκεπάστε καλά με μια πετσέτα για ένα χαλαρωτικό ατμόλουτρο. Μείνετε για 5΄.

 

5.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ!!!!2-3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ WELL-BEING.

 

 

Για το Sugar Mama,
με ζαχαρένια αγάπη,
Ειρήνη Ναλπαντίδου ,αισθητικός- κοσμητολόγος.

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…