Μάρη Ταλλά Written by Ιουλ 29, 2017

Οι στιλάτες γυναίκες έχουν μυστικά και σας τα αποκαλύπτουμε

Οι στιλάτες γυναίκες είναι αυτές που τραβάνε τα βλέμματα πάνω τους, είναι αυτές που δεν ακολουθούν πάντα την μόδα, αλλά ξέρουν τι τους πάει και τι όχι! Ποιο είναι το μυστικό τους και είναι πάντα στιλάτες;

Είναι πολύ καλά προετοιμασμένες, ακολουθούν μία φιλοσοφία και κάποιες συνήθειες που κάνει τις εμφανίσεις τους προσεγμένες και με πολύ στυλ.

Το πρώτο και βασικό μυστικό των στιλάτων γυναικών είναι να αποφασίσουν από την προηγούμενη μέρα τι θα φορέσουν και να το ετοιμάσουν.
Οι στιλάτες γυναίκες έχουν μυστικά και σας τα αποκαλύπτουμε

Έτσι το σίγουρο είναι ότι δεν θα ταιριάξουν λάθος μπλούζα με παντελόνι διότι μέσα στην νύστα μας το πρωί τέτοια λάθη γίνονται. Επιπλέον θα είναι τα ρούχα καθαρά και σιδερωμένα αφού θα έχουν τσεκαριστεί απο την προηγούμενη μέρα! Επίσης έχουν υπολογίσει τον χρόνο που χρειάζονται για το μακιγιάζ, έτσι σηκώνονται νωρίτερα για να ετοιμαστούν και δεν τρέχουν τελευταία στιγμή γιατί όπως γνωρίζουμε και τον νόμο του Μέρφη, άντε να σου κάτσει καλά το eye liner όταν βιάζεσαι, με τίποτα όμως!

Δεύτερο μυστικό, έχουν ελέγξει και τα εσώρουχα από το προηγούμενο βράδυ! όλες ξέρουμε ότι δεν πάνε όλα τα εσώρουχα με όλα τα ρούχα!. Κάποια ρούχα χρειάζονται ανοιχτόχρωμα εσώρουχα και κάποια άλλα χρειάζονται στράπλες σουτιέν. το αναφέρω γιατί κάποιες φοράνε απλά ένα μπουστάκι, όμως δεν είναι όλα τα ρούχα αθλητικά, όπως επίσης πολλές γυναίκες και κυρίως μαμάδες με το τόσο φορτωμένο πρόγραμμα δεν θυμούνται ούτε το χρώμα εσώρουχο που φοράνε μέχρι να πάνε τουαλέτα, χαχαχα! Ε λοιπόν οι στιλάτες γυναίκες ΔΕΝ το κάνουν αυτό!

Τρίτο μυστικό, που εμπίπτει στην προετοιμασία των ρούχων, οι στιλάτες γυναίκες ντύνονται ανάλογα την περίσταση και φυσικά τον καιρό! Δεν φοράνε ένα ρούχο από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχουν άλλα ρούχα για το ποτό, άλλα για συνέντευξη για δουλειά και άλλα για δείπνο. Γενικά ξέρουν τι τους πάει και τι τις κολακεύει! Στις στιλάτες γυναίκες αρέσουν και τα τακούνια αλλά και τα αθλητικά, απλά ανάλογα με την περίπτωση ξέρουν να τα συνδυάσουν με το κατάλληλο ρούχο!

Τέταρτο μυστικό, τους αρέσουν πολύ τα αξεσουάρ και ξέρουν να τα συνδυάζουν χωρίς υπερβολές. Τα αξεσουάρ είναι συνδεδεμένα με το στυλ γιατί το αναβαθμίζουν, αλλά θέλει προσοχή για να μην είναι το αποτέλεσμα καθόλου κολακευτικό!

Πέμπτο μυστικό, μένουν στο προσωπικό τους στυλ και δεν ακολουθούν τις νέες τάσεις αλλά τις προσαρμόζουν στο δικό τους ταμπεραμέντο! Φυσικά ενημερώνονται, ξεφυλλίζουν περιοδικά για να παίρνουν ιδέες άλλων στιλάτων γυναικών κι όταν δουν κάτι που τους αρέσει το προσαρμόζουν στο προσωπικό τους στυλ!

Έκτο και τελευταίο μυστικό, όπως κάθε άνθρωπος έτσι και τη στιλάτη γυναίκα μέσα στο σπίτι θα την δεις με τις πυτζάμες της, με ένα πρόχειρο κολάν ή μια φόρμα αθλητική. Τα καλά ρούχα είναι για έξω, μέσα στο σπίτι χρειάζεται άνεση! Έτσι τα τακούνια παίρνουν την θέση τους στην ντουλάπα και ακόμη και η στιλάτη γυναίκα στο σπίτι φοράει τις στιλάτες παντόφλες της!

Για το Sugar Mama
Μάρη Ταλλά

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…