Μπαμπά μάθε τι θέλει το κοριτσάκι σου.. Μπαμπά μάθε τι θέλει το κοριτσάκι σου..
Μιχάλης Γουζέλης Written by Ιαν 17, 2015

Μπαμπά μάθε τι θέλει το κοριτσάκι σου..

Επειδή η σχέση που έχουν τα κοριτσάκια με τον πατέρα τους επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό την σχέση που θα αναπτύξουν μεγαλώνοντας με το άλλο φύλο, ας δούμε τι θα ήθελε να πει κάθε μικρό κοριτσάκι στον μπαμπά του:

 

Ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στη μαμά μου, θα με διδάξει πώς πρέπει να μου συμπεριφέρονται οι άντρες.

Ο τρόπος που με αγαπάς, είναι ο τρόπος που θα μάθω να αγαπώ τον εαυτό μου.

Μην μου λες ψέματα, γιατί είσαι ο μπαμπάς μου και πιστεύω ό,τι μου λες.

Όταν είσαι θυμωμένος, σε φοβάμαι, ενώ, όταν μου μιλάς ευγενικά και ήρεμα, σε καταλαβαίνω καλύτερα.

Αν με προστατεύεις και μου διδάσκεις πώς να είμαι ασφαλής όταν είμαι μαζί σου, θα μάθω να προστατεύω τον εαυτό μου και όταν είμαι μόνη μου.

Μίλησε μου για επιστήμες και τέχνες, αν θες να μην με νοιάζουν μόνο τα ρούχα και η μόδα.

Μην με αγνοείς και άκου με όταν σου μιλάω, για να μου δείξεις ότι η γνώμη μου έχει άξια για σένα και κατ' επέκταση για όλους τους ανθρώπους.

Ο τρόπος που μιλάς για το γυναικείο σώμα, είναι ο τρόπος που θα νιώθω εγώ για το σώμα μου μεγαλώνοντας.

Άσε με να σε βοηθώ όταν μαστορεύεις, για να μου μάθεις ότι δεν υπάρχουν αντρικές και γυναικείες δουλειές και πως μπορώ να κάνω ότι και ένα αγόρι.

Μην φέρεσαι σαν να είναι τα χρήματα το παν, γιατί θα μάθω και εγώ να αξιολογώ τα πάντα με το χρήμα.

Κρατά με στην αγκαλιά σου, χάιδεψε με, φίλα με, για να με μάθεις πως πρέπει να είναι το αθώο και υγιές άγγιγμα.

Μην μιλάς για το sex σαν να είσαι ένα ανόητο δεκαπεντάχρονο αγοράκι, διαφορετικά μεγαλώνοντας θα νομίζω ότι πρόκειται για κάτι κακό και βρώμικο.

Όταν σου λέω να με αφήσεις, μην φεύγεις πολύ μακριά, γιατί πάντα θα σε χρειάζομαι.

Additional Info

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…