Joanna Dre Written by Ιουλ 27, 2018

Να είσαι μάνα αλλά μη ξεχνάς να είσαι και γυναίκα

Όταν μια γυναίκα γίνει μητέρα αφοσιώνεται στο παιδί της και όλος ο χρόνος και η φροντίδα της είναι αποκλειστικά γι αυτό.

 

 

Εννοείται πως θα τα κάνεις αυτά και όλη η βαρύτητα σου θα πέσει εκεί, όμως λίγα λεπτά μέσα στη μέρα να τα αφιερώσεις στον εαυτό σου. Του το οφείλεις.

Κάνε κάτι που σε ευχαριστεί αν είναι εύκολο, το αγαπημένο σου χόμπυ για παράδειγμα. Ακόμα και σπίτι μπορείς να κάνεις πράγματα για σένα. Κάνε μια μάσκα ομορφιάς στο πρόσωπό σου ας πούμε ή μια περιποίηση μαλλιών. Μη το θεωρήσεις περιττό. Θα δεις θα νιώσεις καλύτερα. Και αν έχεις και άντρα θα πρέπει επίσης να έχει λίγο χρόνο μαζί σου. Μη τον παραμελείς. Σε χρειάζεται και αυτός.

Όμως κι εσύ αγαπητέ σύζυγε θα πρέπει από την άλλη να την καταλαβαίνεις. Να της δείχνεις λίγο κατανόηση σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο της απέναντι σου ή με την εμφάνισή της.

Κατανόησε ότι εσύ μπορεί να δουλεύεις, να κοιμάσαι και να είσαι πιο άνετα και να θεωρείς απλό το φορτίο του να είναι κάποια γυναίκα μάνα. Ενώ αυτή πρέπει να κάνει τα πάντα για το παιδί σας και ίσως νιώθει μόνη, ανασφαλής, κουρασμένη και πολλά άλλα ανάμικτα συναισθήματα. Γι αυτό να αφιερώνεται χρόνο στο να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας για αυτά τα ζητήματα.

Επιπλέον να την κάνεις να νιώθει καλά και άνετα με σένα, ακόμα και αν παρέμειναν λίγα κιλά παραπάνω μετά την εγκυμοσύνη. Δείξε της ότι την αγαπάς και την ποθείς ακόμα, έτσι όπως είναι και κάνε τη να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρη ότι θα σε έχει στο πλευρό της και στα δύσκολα και στα εύκολα. Στα όμορφα και στα άσχημα. Γιατί κανενός η ομορφιά δεν διαρκεί για πάντα.

Αλλάζει, αλλοιώνεται… ο έρωτας θα έχει σκαμπανεβάσματα όμως αυτό που παραμένει για πάντα είναι η ψυχή. Αυτό που σε έκανε να την αγαπήσεις.

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…