Μάρη Ταλλά Written by Ιαν 15, 2019

SOS λάθος χρώμα στα μαλλιά

Και τώρα;

Έβαψες τα μαλλιά σου αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περίμενες; Μην πανικοβληθείς, σου έχω λύση και είναι και φυσική.

Έχει συμβεί σε όλες μας έστω και μια φορά, να βάψουμε τα μαλλιά μας και να βγουν είτε πιο σκούρα είτε πιο ανοιχτά. Μου συνεβει κι εμενα αρκετές πάνω απο δυο φορές ως τωρα και μαλιστα η μια ηταν και μετά απο επίσκεψη σε κομμωτήριο. Το πρώτο που σκέφτηκα ηταν να τα ξανά βάψω σε αλλο χρωμα. Μην το κανεις, μπορει να το σκεφτείς αλλα μην το κανεις πράξη κυριως αν σκεφτεσαι να το κανεις μόνη σου, γιατι θα αποκτήσεις μεγαλύτερο προβλημα απο οτι τωρα.

Το πρώτο που εχω να σου πω ειναι να κανεις υπομονή. Το απλό λούσιμο ξεθωριάζει το χρωμα και αποτελεί μια λυση. Δεν ειναι ομως ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος γιατι θα χρειαστούν πολλα λουσιματα για να ερθει το χρωμα εκει που επιθυμεις.

Αν λοιπόν δεν εισαι υπομονετικός άνθρωπος χρησιμοποίησε σόδα.

Η δευτερη λοιπόν λυση ειναι να πάρεις ενα δυνατό σαμπουάν, απο αυτα που γράφουν πάνω deep cleaning. Προτιμήστε ενα σαμπουάν κατα της πυρίτιδας, το σαμπουάν αυτο είναι πιο δυνατό και βοηθάει στην αφαίρεση του χρώματος από τα μαλλιά σας. Κάντε μια σαπουνάδα τα μαλλιά σας με αυτο.

Στην συνεχεια ρίξτε μια ποσότητα απο το σαμπουάν σε ενα μπολ και προσθεστε σε αυτο μια κουτάλια σόδα. Ανακατέψετε και παραστε τα μαλλιά σας με αυτο το μείγμα. Κάντε με αυτο μασάζ στα βαμμένα σας μαλλιά και αφήστε το να δράσει για 5-10 λεπτά.

Ξεπλυντε και εφαρμόστε μια μαλακτική μάσκα μαλλιών. Αφήστε την να σταθεί για 15 λεπτά πριν την ξεπλύνετε για να αποφύγετε την αφυδάτωση στα μαλλιά σας.

Η μαγειρική σόδα είναι ένα πολύ καλό φυσικό συστατικό για την φροντίδα των μαλλιών. Εχει την δυνατότητα να απομακρύνει την βρωμιά, τη λιπαρότητα και τα προϊόντα styling. Θα ανακαλειψετε οτι εχει και την δυνατότητα να ξεπλένει και την βαφή μαλλιών.

Αποτελεί λοιπόν μια γρήγορη, οικονομική και φυσική λυση για να φέρετε το χρώμα των μαλλιών σας εκεί που θέλετε. Το εχω δοκιμασει κι εγω, αλλιως δεν θα το πρότεινα!

Για το sugarmama,

Μάρη

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/261c0e7094104c23223c60045c697808.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…