Μόδα για αραβικές αιθέριες υπάρξεις! Μόδα για αραβικές αιθέριες υπάρξεις!
Μάρη Ταλλά Written by Ιαν 09, 2016

Μόδα για αραβικές αιθέριες υπάρξεις!

Ο οίκος ο Dolce & Gabbana έκανε την ανατροπή καθώς παρουσίασε την πρώτη του συλλογή με abaya και χιτζάμπ.

Το αραβικό κοινό στο οποίο απευθύνεται εχει την δυνατότητα να δοκιμάσει την πολυτελή έκδοση της παραδοσιακής μουσουλμανικής μαντήλας, ανεβάζοντας το επίπεδο του στυλ και αποπνέοντας έναν αέρα δυναμισμου παντρεύοντας την ιταλική αισθητική με την μουσουλμανική παράδοση.

Η συλλογή χαρακτηρίζεται απο μεταξωτά υφάσματα, δαντέλες, floral σχέδια και
όμορφα κεντήματα.

Πρωταγωνιστούν το λευκό και το μαυρο και κάνουν τις εμφανίσεις ιδιαίτερες και αξέχαστες. Προσωπική μου άποψη, θα γίνουν ανάρπαστες απο τις ευκατάστατες κύριες σε Dubai, Abu Dhabi και σε αλλα αραβικά έμηρατα!

Για το sugarmama,
Μαρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…