Πίνακας επιβράβευσης για νήπια, παιδιά και εφήβους Πίνακας επιβράβευσης για νήπια, παιδιά και εφήβους
Στρατήλα Ρένα Written by Ιουλ 08, 2016

Πίνακας επιβράβευσης για νήπια, παιδιά και εφήβους


Ζητά συνέχεια παιχνίδια το αγγελούδι σας.. το ξέρω το έχω περάσει.

Έτσι σκέφτηκα έναν τρόπο να κερδίζει το δώρο του, φυσικά δεν αναφερόμαστε σε γενέθλια, γιορτές , Χριστούγεννα κτλ.
Έτσι έφτιαξα αυτόν τον πίνακα με εργασίες του σπιτιού (ξεκίνα δημοτικό) για να διδαχτεί την συνεισφορά στις εργασίες του σπιτιού αλλά και για εκπαίδευση υπομονής.

Πως λειτουργεί:

Κάθε φορά που έχει διάθεση για δουλειές του σπιτιού κερδίζει και ένα αστέρι(αυτοκόλλητο), που το κολλώ στον πίνακα μου και όταν συγκεντρώσει 10, 20, 30 , ανάλογα με το μέγεθος του δώρου μπορεί να το αποκτήσει.

Ο πίνακας θα προσαρμοστεί στο παιδάκι σας ανάλογα με τις προτιμήσεις του στις δουλειές αλλά και την ηλικία του.

Εκτός από πίνακας με εργασίες του σπιτιού θα μπορούσε να είναι ένας πίνακας επιβράβευσης καλής συμπεριφοράς ή ένας πίνακας άσκηση ανεξαρτησίας του παιδιού σας (πλύσιμο δοντιών, τουαλέτα, να ντύνεται μόνο του κτλ).

Κατάλληλος και για εφήβους. (μπορούν με αυτό τον τρόπο να κερδίζουν ρούχα, χαρτζιλίκι ή ακόμα και μια έξοδο)

pinakas

Εγώ έχω ετοιμάσει τον δικό μου πίνακα που μπορείτε να εκτυπώσετε. Αλλιώς φτιάξτε μόνοι έναν πάνω σε ένα χαρτί ή χαρτόνι. Εάν τα παιδιά είναι μεγαλύτερα μπορούν να βοηθήσουν.

Εκπαίδευση με κίνητρο λοιπόν!

Για το Sugar Mama
Ρένα Στρατήλα

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/5e8422c2f56042dad386f41217816c90.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…