Τα applications στην υπηρεσία της ομορφιάς Τα applications στην υπηρεσία της ομορφιάς
Μάρη Ταλλά Written by Ιαν 17, 2017

Τα applications στην υπηρεσία της ομορφιάς

Άκουγα για applications..

άκουγα ότι στο Play.... και στο App... υπάρχουν πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται και προσθέτουν φίλτρα στις φωτογραφίες, οτι αλλάζουν τις φωτογραφίες προς το καλύτερο και φανταζόμουν κάτι σαν το Photoshop.

Δεν έδινα σημασία, έμπαινα βέβαια και κατέβαζα παιχνίδια για τα παιδιά και άλλες εφαρμογές όπως τον καιρό, σημειωματάριο, αριθμομηχανή και άλλα τέτοια ωραία. Κάποια στιγμή εκεί που χάζευα στο Facebook είδα μια διαφήμιση you c...makeup έλεγε αν θυμάμαι καλά, είχε και μια ωραία φωτογραφία, λέω δεν μπαίνω να δω τι είναι; έκανα όλη την γνωστή διαδικασία και κατέβασα την εφαρμογή στο Ταμπλετ, κατέβασα και άλλη μια που σε μετατρέπει σε πριγκίπισσα και ξεκίνησα να παίζω!

Πραγματικά ενθουσιάστηκα αλλά από την άλλη απογοητεύτηκα κιόλας! Ενθουσιάστηκα γιατί δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο! Πραγματικά με την χρήση της τεχνολογίας κάνεις απίστευτα πράγματα κι όλα σε πραγματικό χρόνο! Ήμουν με τις πιτζάμες στον καναπέ άβαφη, κουρασμένη από τις υποχρεώσεις της ημέρας και στην οθόνη του τάμπλετ φαινόμουν λες κι έχω βγει από ινστιτούτο ομορφιάς! Διάλεγα μακιγιάζ και φαινόμουν σαν να με έχει βάψει ο καλύτερος makeup artist, o φωτισμός φυσικά και τα φίλτρα που έμπαιναν ήταν λες και ετοιμαζόμουν για επαγγελματική φωτογράφιση, έκανα γκριμάτσες, γέλαγα τίποτα το μακιγιάζ εκεί δεν έφευγε καθόλου. Πατάω λίγο πιο κάτω, α τέλεια θα μπει και ο πλαστικός χειρουργός σκέφτηκα! λέπτυνα το πρόσωπο, μεγάλωσα τα χείλια, άλλαξα και τα μάτια σε πράσινα, άλλαξα και τα μαλλιά σε χρώμα, α θα φορέσω κι ένα πανάκριβο φόρεμα και πάτησα το κλικ. Να μια υπέροχη φωτογραφία και πραγματικά ήταν υπέροχη, μόνο που δεν ήμουν εγώ!

Ξαναμπήκα στην εφαρμογή και διάλεξα στέμμα, αφού έκανα ένα σορό υπερβολές είπα να το τερματίσω, και ξανά κλικ. Ε ναι τώρα χαμογελάω, είμαι σαν πριγκίπισσα από παραμύθι της Disney, ενθουσιάστηκα πολύ, όμως όπως είπα και πιο πάνω δεν ήμουν εγώ.

Αναρωτήθηκα λοιπόν γιατί πρέπει να αλλάξω μια φωτογραφία μου; γιατί πρέπει να δείχνουμε στους άλλους κάτι που δεν είμαστε πραγματικά; να φτιάξω λίγο τον φωτισμό σε μια φωτογραφία σκοτεινή, ναι το καταλαβαίνω, ποιος όμως ο λόγος να μεγαλώσω τις βλεφαρίδες παραπάνω από ότι κάνει μια μάσκαρα; γιατί να φουσκώσω τα χείλη και να μοιάζω με την Angelina Jolie; Γιατί να μοιάζω με κάποια που δεν είμαι ή να φαίνομαι πιο νέα και να αφαιρέσω όλη την εμπειρία που έχω αποκτήσει;

Ο καθρέφτης μου θα μου δείξει αυτό που πραγματικά πιστεύω για τον εαυτό μου, χωρίς φίλτρα, χωρίς επεξεργασία και αν ο εαυτός μου δεν μου αρέσει όπως είναι, θα συνεχίσει να μην μου αρέσει και μετά. Μετά από την δημοσίευση μιας επεξεργασμένης φωτογραφίας που θα έχει πάρει άπειρα like και πολλά υπέροχα σχόλια, κατά βάθος θα ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Άρα ΔΕΝ υπάρχει κανένας λόγος να μπω σε αυτήν την διαδικασία σκέφτηκα κι αφαίρεσα την εφαρμογή από το τάμπλετ. Αναρωτήθηκα λοιπόν, πόσο ψεύτικα είναι όλα αυτά που βλέπουμε στα κοινωνικά δίκτυα και στις ιστοσελίδες όσων αφορά τις φωτογραφίες;

Αν εγώ μέσα σε μισή ώρα δημιούργησα αυτό το αποτέλεσμα χωρίς εμπειρία και απλά για πλάκα, φανταστείτε τι κάνουν οι επαγγελματίες!
Εκεί απογοητεύτηκα!

Για το Sugar Mama,
Μάρη Ταλλά

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…