Τι θα ντυθείς τις απόκριες; Τι θα ντυθείς τις απόκριες;
Μάρη Ταλλά Written by Φεβ 11, 2015

Τι θα ντυθείς τις απόκριες;

Οι Απόκριες είναι πάνω απ' όλα για τα παιδιά, αλλά η καλοπέραση για όλους! Γιατί να μην ντυθείς κι εσύ με μια ωραία αποκριάτικη στολή; Βγες διασκέδασε μαζί με παιδιά σου και αν δεν είσαι μαμά που ξέρεις, μπορεί εκεί έξω να γνωρίσεις το ταίρι σου!

 


Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα, αρκεί χρόνος και φαντασία! Οι στολές ενηλίκων είναι πολύ πιο εύκολες από των παιδιών, αναλόγως βέβαια το θέμα που θα επιλέξετε! Το Sugar Mama έρχεται να σου προτείνει λύσεις και να σε εμπνεύσει με γοητευτικές και ξεχωριστές μεταμφιέσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

 


 

Πειρατίνα

 

(σαν την γοητευτική Penelope Cruz στους Πειρατές της Καραϊβική)

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι καπέλο, πουκάμισο, μπότες και φυσικά σπαθί. Η συγκεκριμένη μεταμφίεση θέλει smoky eyes στο μακιγιάζ και beach waves στα μαλλιά.

 

Lara Croft

 

(σαν την ακαταμάχητη Angelina Jolie)
Φόρεσε ένα λευκό ή μαύρο αμάνικο μπλουζάκι με ένα εφαρμοστό κολάν ή μια ολόσωμη μαύρη φόρμα. Πάρε δύο όπλα και φυσικά ΜΗΝ ξεχάσεις την απαραίτητη γαλλική πλεξούδα στα μαλλιά. Το μακιγιάζ στα μάτια κράτησέ το σε nude τόνους όπως επίσης και το κραγιόν.

 

 

Dancer in Moulin Rouge

 

(αν σου αρέσει ο χορός και η Nicole Kidman)
Εδώ θα χρειαστείς ένα μίνι φόρεμα που να παραπέμπει σε can can και γόβες , γάντια, καπέλο και κοσμήματα. Το μακιγιάζ πρέπει να είναι θεατρικό με μια δόση υπερβολής που θα πρωταγωνιστεί το κόκκινο κραγιόν.

 

Marilyn Monroe

 

(το απόλυτο σύμβολο του σεξ και της θηλυκότητας)
Φόρεσε ένα μονόχρωμο φόρεμα μαύρο, λευκό ή κόκκινο, μαλλί πλατινέ μπούκλα και κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη ΜΗΝ ξεχάσεις την ελιά στο άνω χείλος


 

Κοκκινοσκουφίτσα

 

(αν θέλεις να συνδυάσεις το παραμύθι με το θρίλερ όπως η Amanda Seyfried στην ομώνυμη ταινία)

Κόκκινο κόκκινο παντού, εύκολο;

 

Γυναίκα από την Αραβία

 

(Όπως η Sarah Jessica Parker στο Sex and the City 3)
Μαύρη φούστα μακριά και μπλούζα στο ίδιο χρώμα και φυσικά μαντήλα που να αφήνει μόνο τα μάτια ακάλυπτα! Τα μάτια πρέπει να είναι πολύ τονισμένα. Χρησιμοποιήστε σκούρες σκιές, μολύβια, eye liner και μάσκαρα.

 

Cat woman

 

(αν σου αρέσει η δράση και ......ο Batman στην ταινία Dark Knight Rises)
Σίγουρα έχεις ένα total Black σύνολο με κολάν ή ολόσωμη φόρμα, πάρε και αυτάκια γατούλας και μάσκα, κόκκινο κραγιόν και...... έτοιμη!
Υπάρχουν ακόμη τόοοσες επιλογές που μπορείς να σκεφτείς! Το μόνο που χρειάζεται είναι φαντασία και καλή διάθεση και σίγουρα θα προκύψουν ιδέες που θα είναι εκπληκτικές.

 

Για το Sugar Mama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…