Τρέλανέ τον με………… τα εσώρουχά σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Τρέλανέ τον με………… τα εσώρουχά σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Μάρη Ταλλά Written by Φεβ 14, 2015

Τρέλανέ τον με………… τα εσώρουχά σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Σαν πονηρό θηλυκό λοιπόν που είσαι θα έχεις κάνει το κουμάντο σου και θα έχεις φροντίσει για κάποιο δωράκι, έστω και συμβολικό!

 

 

(ιδέες για δωράκια μπορείς να πάρεις διαβάζοντας το άρθρο http://sugarmama.gr/index.php/mama/item/730-ti-doro-tha-tou-kaneis-tin-imera-tou-agiou-valentinou )

 

Ότι κι αν έχεις ετοιμάσει αυτό που σίγουρα χρειάζεσαι είναι εντυπωσιακά, σέξι εσώρουχα.

Εσώρουχα που θα γαργαλήσουν τον ερωτισμό και τη φαντασία σας... Διάλεξε λοιπόν σέξι εσώρουχα και να είσαι σίγουρη πως το έτερον ήμισυ θα το εκτιμήσει πολύ!

 

 

 

Στα εσώρουχα το μέγεθος είναι το παν γι' αυτό υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά και τρικ που πρέπει να γνωρίζεις για να αγοράσεις τα σωστά εσώρουχα σύμφωνα με τον σωματότυπο που διαθέτεις!

 

 Αν έχεις σωματότυπο αχλάδι έχεις:

• μικρό μπούστο, γι' αυτό διάλεξε σουτιέν με ενίσχυση ή gel για να το ενισχύσεις
• φαρδύς γλουτούς και μηρούς και καλοσχηματισμένο ποπό, που σημαίνει ότι το κόψιμο brazilian είναι πολύ σέξι επιλογή απλά να προσέξεις να είναι σε σκούρο χρώμα.

Extra tip: Tα δαντελωτά σουτιέν θα τραβήξουν την προσοχή στο επάνω μισό του σώματός σου.

 

 

 Αν έχεις σωματότυπο μήλο έχεις:

• Υπέροχο μπούστο και μικρό ποπό. Προτίμησε τα ψηλόμεσα εσώρουχα για να επιμηκύνεις τα πόδια σου και αν σε απασχολεί η κοιλιά σου, δοκίμασε έναν κορσέ που θα σφίξει τη μέση σου.
Extra tip: Δοκίμασε εσώρουχα τύπου ρετρό και προσπάθησε να τονίσεις τα δυνατά σου σημεία.
 Αν είσαι κλεψύδρα έχεις:
• Στενή μέση και καμπύλες σε όλα τα σωστά σημεία. Εσείς είστε οι τυχερές κυρίες της παρέας διότι σας πάνε όλα! Τονίστε λοιπόν το ντεκολτέ σας με ένα σέξι σετ στο χρώμα που σας αρέσει.
Extra tip: Διάλεξε ένα hot κορμάκι που θα τονίζει την μέση σου

 

 

 Αν έχεις σωματότυπο σανίδα έχεις:
• Υπέροχους ώμους και πόδια αλλά το δικό σας σώμα είναι πιο επίπεδο και λείπουν οι καμπύλες! Τι κάνουμε λοιπόν; Δημιουργούμε καμπύλες με δαντέλα.

Extra tip: Οι οριζόντιες ρίγες και τα σχέδια θα δώσουν την εντύπωση όγκου και μιμούνται τις καμπύλες

 

 

Πάμε τώρα να διαλέξουμε και χρωματάκι!!! Διάλεξε αυτά που ταιριάζουν στο στιλ σου και σε κάνουν και νιώθεις ξεχωριστή!

 

Το κόκκινο είναι απόλυτα σέξι και hot.........

3

 

 

 

 

Το μαύρο είναι μυστηριώδη και chic.....

 

2

 

 

Ροζ είναι ρομαντικό και αθώο........

 

1

 

 

Προτίμησε αυτά που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα, γοητευτική και ποθητή!

 

 

Top secrets:

 

 Εννοείται πως έχεις φροντίσει για την απαραίτητη αποτρίχωση πολύ νωρίτερα και δεν έχεις κάποιο «ατύχημα ομορφιάς» που θα σου χαλάσει την διάθεση

 

 Εάν έχεις επιλέξει να φορέσεις φούστα ή φόρεμα, ξέχνα τα καλσόν! Απόψε η περίσταση απαιτεί ζαρτιέρες, συνδύασέ τες με μαύρες ψηλές κάλτσες (εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις μόνο τις κάλτσες- χωρίς ζαρτιέρες- μιλάμε γι' αυτές που έχουν σιλικόνη για να μην πέφτουν)

 

 Ό,τι κι αν έχεις επιλέξει να φορέσεις μην ξεχάσεις να φορέσεις τις ψηλοτάκουνες γόβες σου! Και όταν φτάσει η στιγμή να σε θαυμάσει με τα εσώρουχα που διάλεξες, όχι, μην τις βγάλεις!

 

 

 

Για το Sugar Mama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…