Ετοιμάσου σαν αγγελάκι της Victoria’s Secret Ετοιμάσου σαν αγγελάκι της Victoria’s Secret
Ετοιμάσου σαν αγγελάκι της Victoria’s Secret
Μάρη Ταλλά Written by Ιαν 04, 2015

Ετοιμάσου σαν αγγελάκι της Victoria’s Secret

Victoria's Secret ένας οίκος μόδας που ξεχωρίζει για τα εσώρουχα και φυσικά για τους «αγγέλους» του. Τα διάσημα μοντέλα του, φορούν τα φτερά τους και κόβουν την ανάσα με τα καλλίγραμμα σώματα που διαθέτουν και τα σέξι signature εσώρουχα σε κάθε fashion show της εταιρείας. Χαρακτηριστικό των διάσημων αγγέλων είναι και τα υπέροχα κυματιστά μαλλιά τους..

 

που είναι σαν να έχουν τον δικό τους χαρακτήρα. Οι ανάλαφροι κυματισμοί, η λάμψη και η απαλότητα που εκπέμπουν τα μαλλιά τους είναι το μυστικό για μία sexy και ξεχωριστή εμφάνιση.

 

Οκ, τα σώματα των μοντέλων είναι άπιαστο όνειρο, αυτό όμως που θα μπορούσες να πετύχεις είναι το σέξι, ξεχωριστό και εντυπωσιακό χτένισμα τους! Υπάρχουν πολλά video στο διαδίκτυο που θα μπορούσες να παρακολουθήσεις, τα περισσότερα όμως διαφημίζουν συγκεκριμένα προϊόντα και χρησιμοποιούν εργαλεία που διαθέτουν οι επαγγελματίες. Το Sugar Mama λοιπόν θα σου δείξει έναν πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο για να πετύχεις αυτό το συγκλονιστικό χτένισμα. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε μαμάδες και ο χρόνος είναι περιορισμένος.
Λουστείτε λοιπόν με ότι σαμπουάν χρησιμοποιείτε συνήθως, προσθέστε αφρό στις άκρες των μαλλιών και στεγνώστε ανάποδα τα μαλλιά σας με το πιστολάκι. Ετοιμάστε τσιμπιδάκια και βάλτε μια τοστιέρα (με την πλάκα ισιώματος) στην πρίζα να ζεσταίνεται στην συνέχεια παρακολουθείστε το Video.

 

Για όσες δεν έχετε τοστιέρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το ψαλίδι μαλλιών, όσο πιο μακριά μαλλιά έχεις τόσο πιο χοντρό ψαλίδι θα χρειαστείς. Τυλίγεις μία μία τις τούφες γύρω από το ψαλίδι, τις αφήνεις για μερικά δευτερόλεπτα να ζεσταθούν και στη συνέχεια έτσι όπως είναι μαζεμένες τις σταθεροποιείς στο κεφάλι σου με τσιμπιδάκια όπως στο video
(Τι; Δεν έχεις τοστιέρα ούτε ψαλίδι μαλλιών; Τότε πήγαινε στην τελευταία παράγραφο του άρθρου)
Η εναλλακτική επιλογή για όσες δεν διαθέτουν τα παραπάνω, είναι τα ρόλεϊ ή τα μπικουτί. Αφού έχεις λουστεί, βάλει αφρό και στεγνώσει τα μαλλιά σου ξεκινάς να τυλίγεις τούφα τούφα όπως στο video. Φυσικά δεν θα χρησιμοποιήσεις τα τσιμπιδάκια, απλά θα αφήσεις τυλιγμένα τα μαλλιά σου για κανένα 15λεπτο με 20λεπτο. Όταν αφαιρέσεις τα ρόλεϊ , γύρισε το κεφάλι σου ανάποδα και χτένισε με τα δάχτυλα σου τα μαλλιά. Όταν επαναφέρεις το κεφάλι σου πάρε μια φαρδιά βούρτσα και απλά χτένισέ το ώστε να πάρουν το τελικό τους σχήμα. Μην ξεχάσεις να βάλεις λακ για περισσότερη διάρκεια.
Τώρα αν το μόνο που έχεις διαθέσιμο είναι το πιστολάκι, αλλά παρόλ' αυτά θέλεις να μοιάσεις με αγγελάκι της Victoria's Sectret, τι να σου κάνω αγάπη μου; Δανείσου!!!

 

Αλλιώς πήγαινε στο SugarMama's Boudoir στο Facebook στην διεύθυνση https://www.facebook.com/photo.php?fbid=846336002078390&set=o.503295183105322&type=3&theater και διάβασε το Beach waves hair προσαρμοσμένο στο χειμωνιάτικο outlook. Είναι η τελευταία σου ελπίδα!

 

 

Καλή επιτυχία,
Για το Sugar Mama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…