Στρατήλα Ρένα Written by Μαϊ 29, 2018

Μανούλες και παιδάκια έτοιμοι για παραλία;

Καλοκαιράκι! Ίσως ο καιρός να μην το επιβεβαιώνει ακόμα, αλλά οι μέρες που περνούν είναι αμείλικτες, μανούλες ήρθε η ώρα να ετοιμαστούμε για παραλία με τα παιδάκια μας. Αν οι λέξεις «παραλία» και «μαγιό» σου φέρνουν πανικό το κείμενο αυτό σε αφορά.

 

Δεν θέλει κόπο και τοSugarMama σε "καταλαβαίνει" ξέρει τον τρόπο να νιώθεις όμορφη αυτό το καλοκαίρι.

Έτοιμες; Έχετε περιττά κιλάκια από την εγκυμοσύνη ή από τις διατροφικές σκανταλιές του χειμώνα; τι πιο όμορφο από το σώμα μιας γυναικάς που έφερε ζωή.. ψάχνοντας ένα προϊόν που θα αναζωογονούσε το κουρασμένο δέρμα μου, ανακάλυψα το Peeling Σημύδας της weleda με μικροσκοπικές κέρινες πέρλες που δεν ρυπαίνουν και μου προσφέρουν λαμπερό, καθαρό δέρμα που τόσο χρειαζόμουν!Μάζι με το τονωτικό λάδι μασάζ για δέρμα με ‘όψη φλοιού πορτοκαλιού’ σε μηρούς, γλουτούς και πόδια - γρήγορο, αποτελεσματικό και αποκλειστικά φυτικής προέλευσης. Τα αποτελέσματα; Θεαματικά!! Διότι το δέρμα καθρεφτίζει νεότητα και υγεία. Βάλτε στο πρόγραμμα σας,και λίγη καθημερινή άσκηση με το να περπατάτε. Το περπάτημα κάνει καλό στη καρδιά και προσφέρει απώλεια βάρους χωρίς να το καταλάβετε.
Πίνετε νεράκι και ιδιαίτερα πριν το φαγητό. Το νερό είναι αναγκαίο για την καύση των θερμίδων. Και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας πόσο θα σμιλευτεί το κορμί σας!!

Η Weleda αποτελεί έναν μοναδικό οργανισμό, που συνδυάζει την οικονομική επιτυχία, την ευγένεια και τη δέσμευση για την προστασία του πλανήτη, του περιβάλλοντος και των ανθρώπων.

Και Αντηλιακό. Νούμερο ένα και φυσικά το σημαντικότερο. Η προστασία της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας, αλλά και της δικής σου (μην ξεχνιέσαι!) πρέπει να είναι το βασικό σου μέλημα. Καλό είναι φυσικά να βάζετε όλοι το αντηλιακό πριν ξεκινήσετε από το σπίτι, αλλά και να το ανανεώνετε συχνά όσο είστε στην παραλία. (από τότε που έγινα SugarMama φοράω και εγώ το αντηλιακό της κόρης μου, το μοιραζόμαστε για λογούς οικονομίας, να καταναλώνεται, άλλα και χώρου.. τι να κουβαλήσω πια η γυναίκα στην θάλασσα;)Και εδω η weleda μου έλυσε το πρόβλημα, με το EDELWEISS Αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος για ευαίσθητες επιδερμίδες SPF 30
Εξαιρετική αδιάβροχη προστασία για παιδιά
Υψηλή και αδιάβροχη αντηλιακή προστασία χωρίς νανομεγέθη αντηλιακά φίλτρα. Σύνθεση χωρίς άρωμα για την απαλή περιποίηση του ευαίσθητου δέρματος της μικρούλας μου αλλά και του δικού μου! (δεν είμαστε για φωτογήρανση τώρα!)

Δεν θα αναφερθώ σε ξαπλώστρες, κουβαδάκια, ρακέτες, φουσκωτά, ρούχα και ... απαραίτητα σνακ που θα χρειαστούμε για να μην σας αγχώσω κορίτσια! Καλά να περάσετε και καλό καλοκαίρι!

Και μην ξεχνάμε πως η ομορφιά βγαίνει από μέσα μας!

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…