Στρατήλα Ρένα Written by Νοε 24, 2020

Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων!

 


Μύρισαν ... Χριστούγεννα στο σπιτικό μας!

 

Στο δικό σας; Ακόμα;; Το lockdown2 μου έδωσε την ευκαιρία για καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία αυτών των ημερών!

Ατμόσφαιρα οικογενειακής ζεστασιάς, και λίστα δώρων , χωρίς να αγχωθώ και να χαθώ στην υπερπληθώρα της προσφοράς!

Λίγα και Καλά!! Και πάνω απ'όλα με πολλή Αγάπη!!

Από μια τέτοια λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει μια χειροποίητη, μοναδική κατασκευή της @anastasiacrafts_ όπως ένας Gingerbread man (Custom Gingerbread Man-fabric character: 0.60cm*0.25cm , 100% cotton, soft, staffed), Limited edition 10, μόνο!...
Συνοδεύετε από την ιστορία & τις μαγικές ευωδιές του! Φοράει τα καλά και γιορτινά του. Προλάβετε!

Mενουμε σπιτι , μένουμε ασφαλείς , και η anastasiacrafts θα αναλάβει τα πιο ξεχωριστά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Αν ένα δώρο είναι από καρδιάς, αξίζει όσο χίλια δώρα! Ας μοιράσουμε στα παιδιά μας πολύτιμες αναμνήσεις, θαλπωρής και αγάπης. Να νιώσουμε και να μοιραστούμε το αληθινό, ουσιαστικό μήνυμα των ημερών!
Κι ένα ξεχωριστό δώρο που θα αγγίξει την καρδιά του καθενός από εμάς, μικρού και μεγάλου!!

 

Info:  Anastasia crafts

An arts & crafts page full of "freshly baked" handcrafted, loving, custom toys & accessories!

Tailor made gifts, unique projects, romantic materials & vintage aesthetic!

Designed and made in Greece. Worldwide shipping.

https://anastasiacrafts.com/

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…