Μάρη Ταλλά Written by Οκτ 10, 2019

Τελείωσε το μανό; Έχουμε λύση τελευταίας στιγμής!

Σας έχει τύχει να θέλετε να βγείτε και να τελειώσει το μανό σας;

Εμένα μου έτυχε και όχι μόνο αυτό! Μου έχει τύχει να βάλω ένα ρούχο και να σκεφτώ, έπρεπε να πάρω ένα μανό σε αυτήν την απόχρωση! Η αλήθεια είναι ότι σαν μαμά, δεν προλαβαίνω να φτιαξω τα νύχια μου διότι συνεχεια ξεβάφουν απο τις δουλειές του σπιτιου! Ένα τζελ θα με έσωνε αλλα εμενα δεν με βολεύουν και τα μακρυά νυχια γιατι όλο μαγειρεύω! Η λυση που εχω βρει ειναι να τα βάφω για να είναι περιποιημένα, οταν εχω να πάω κάπου επίσημα. Γνωρίζω ομως οτι θα κρατήσει μονο δυο μέρες! Εχω λοιπόν τα βασικά και κλασσικά χρώματα κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί και μπεζ αλλα μου έτυχε να φορέσω ενα φόρεμα σε αποχρώσεις χρυσού και nude και ήθελα κατι σε καφέ για τα νυχια! Θυμήθηκα λοιπόν ενα βίντεο που ειχα δει και είπα να το δοκιμάσω! Αρχικά έβαψα τα νυχια μου με το πορτοκαλί μανό, στην συνεχεια βούτηξα τα νυχια μου σε μια σκιά ματιών ιριδίζον καφέ που εχω σε σκόνη! Άφησα να στεγνώσουν και στην συνεχεια περασα με ενα πινέλακι πάνω απο τα νύχια απαλά για να φύγει η περισσευούμενη σκιά και να γίνει πιο λείο το αποτελεσμα. Τέλος απλωσα στα νυχια άχρωμο μανό απο πανω για να γυαλίζει και να σταθεροποιηθεί περισσότερο η σκιά. Αφού στέγνωσαν τα νυχια, έπλυνα τα χέρια μου για να φύγει η περισσευούμενη σκιά που ειχε μείνει στα δάχτυλα γύρω απο τα νυχια! Η αλήθεια ειναι οτι πειρε περίπου πέντε λεπτά η ολη διαδικασια και το αποτελεσμα ηταν εντυπωσιακό!
Σκιές ματιών εχουμε ολες στο σπιτι μας, μπορείτε λοιπόν σαν εναλλακτική να δοκιμάσετε αυτήν την διαδικασια αν δεν έχετε φροντίσει να αγοράσετε μανό που να ταιριάζει με τα ρούχα σας, οπως εγω!

Για το sugar mama
Μάρη
Follow me at https://www.instagram.com/marhtalla/

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…