Πως ντυνόμαστε για βόλτα στα χιόνια; Πως ντυνόμαστε για βόλτα στα χιόνια;
Μάρη Ταλλά Written by Ιαν 19, 2017

Πως ντυνόμαστε για βόλτα στα χιόνια;

Κρύο κρύο καιρός για σκούφο, χαχαχα σας την έσκασα! Ήρθαν τα χιόνια, το κρύο τσουχτερό και οι θερμοκρασίες πολύ χαμηλές παρόλα αυτά, τα στιλάτα κορίτσια θέλουμε να ντυθούμε με στυλ και σε αυτές τις συνθήκες!

Προετοιμάσου λοιπόν καλή μου φίλη, καταρχήν πρέπει να ντυθείς ζεστά! Ναι υπάρχουν ζεστά στιλάτα κομμάτια για να βγεις εκεί έξω, αλλά πρέπει να τα ταιριάξεις σωστά κι όχι να βάλεις ότι πιο ζεστό και χοντροκομμένο βρεις μπροστά σου!
Κανόνας νούμερο ένα
Βγάλε ότι σκούφο , κασκόλ και γάντια έχεις γιατί θα τα χρειαστείς
Κανόνας νούμερο δύο
Η γούνα κυριαρχεί τον χειμώνα και σε κρατάει ζεστή, οπότε την χρειάζεσαι, βγάλε από την ντουλάπα ότι γούνινο έχεις ή ότι έχει γούνινη επένδυση
Κανόνας νούμερο τρία
ζεστά κολάν, χοντρές κάλτσες, overknee μπότες και γαλότσες ναι τα θέλεις

Πάμε να τα συνδυάσουμε τώρα.
Μπορείς να φορέσεις το στενό σου παντελόνι ή κολάν με ένα μάλλινο πουλοβεράκι και να ρίξεις από πάνω ένα μακρύ παλτό ή ένα parka. Μπορείς να συνδυάσεις το στυλ σου με overknee μπότες ή μποτάκια και κασκόλ, σκούφο, γάντια στο ίδιο χρώμα! Αν βάλεις parka εννοείται ότι θα βάλεις την υπέροχη γούνινη κουκούλα του κι άσε τον σκούφο στο σπίτι.
Ένας άλλος super συνδυασμός είναι κολάν, μπλουζοφόρεμα με ζώνη στην μέση, γαλότσες και σκούφο. Από πάνω φόρεσε ένα κοντό μάλλινο πανωφόρι! Είναι ιδανικός συνδυασμός και για βροχή ή χιονόνερο!
Τέλος μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε στα φουσκωτά μπουφάν, τύπου puffer, είναι ζεστά, και αν είναι πολύ φουσκωτά για τα γούστα σας, προσθέστε μια ζώνη στην μέση, συνδυάζεται με χοντρά πουλόβερ και το αγαπημένο σας τζιν ή ακόμη και με φόρμες για πιο sport εμφανίσεις!
Βγες λοιπόν κουκλίτσα μου και πέρνα καλά συνδυάζοντας στιλ, ζεστασιά και άνεση!

Κάντε κι ένα like στο ΜάρηLife για περισσότερες συμβουλές!

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…