Τυροψωμάκια στο σχολείο Τυροψωμάκια για πρωινό!!
Ρένα Ψωμά Written by Σεπ 01, 2019

Τυροψωμάκια στο σχολείο

Έτοιμα σε πολύ λίγα λεπτά και ιδανικά για πρωινό και κολατσιό των παιδιών για το σχολείο.

Ότι πρέπει για τις SugarMama μανούλες !! Τυροπιτάκια χωρίς φύλλο, με γιαούρτι και ελαιόλαδο, υγιεινά, αφράτα και πάρα πολύ νόστιμα..

Υλικά:
1 φαρίνα κόκκινη
2 αυγά
Ένα κεσεδάκι γιαούρτι
Μισό κεσεδάκι ελαιόλαδο
350 γραμ. φέτα
Λίγο τυρί τριμμένο (ό,τι θέλετε)
1 κρόκο αυγού για το άλειμμα
Λίγο πιπέρι

 

Εκτέλεση:
Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι το μείγμα να γίνει ρευστό (να κολλάει λίγο στο χέρι). Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια, τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε από πάνω με τον κρόκο του αυγού για να γυαλίζουν. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για μισή ώρα στον αέρα. Μπορείτε αντί για φέτα, να βάλετε μόνο τριμμένο τυρί ή ότι άλλο θέλετε.
Καλή επιτυχία..

Για το SugarMama,
Ρένα Ψωμά

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…