Μάρη Ταλλά Written by Ιουν 23, 2019

Summer, sea and makeup

Ήρθε επιτέλους τι καλοκαίρι και πολύ μας ταλαιπώρησε μέχρι να έρθει!

Εκτός από τα καλοκαιρινά μας ρουχαλάκια, τα αέρινα, κοντά και φωτεινά χρώματα ήρθε η ώρα να αλλάξουμε και το μακιγιάζ μας!
Πάνε τα μουντά και βαθιά κόκκινα χρώματα, πάνε τα σκούρα καφέ και τα glitter και έρχονται τα nude, τα γαλάζια, μοβ, ροζ, τα κοράλλι και φυσικά τα λαμπερά και αγαπημένα lipgloss με τις φρουτώδες γεύσεις και μυρωδιές!
Εγω θα προτείνω σήμερα ενα μακιγιάζ εμπνευσμένο απο την θάλασσα με γαλάζιες αποχρώσεις αλλά και πολυ girly και παιχνιδιάρικο αφού περιλαμβάνει και ροζ lipgloss.
Ειναι ενα καλοκαιρινό μακιγιάζ που συνήθως χρησιμοποιώ οταν φοράω γαλάζια ρούχα ή ροζ, ακόμη και λευκά.
Για να πετύχουμε λοιπόν το αποτέλεσμα της φωτογραφίας, χρειάζεται να προετοιμάσετε το δέρμα με μια ενυδατική κρέμα και στην συνέχεια να βάλετε makeup και κονσιλερ στα μάτια.
Στην συνέχεια βάζετε πούδρα, με χρώμα ή ακόμα και άχρωμη, οτι χρησιμοποιήστε!

Την διαφορά σε αυτο το μακιγιάζ την κανει το χρωμα στα μάτια. Θα χρειαστείτε λοιπόν ενα γαλάζιο μολύβι ματιών (η εταιρεία που χρησιμοποιώ εγω είναι πολυ οικονομική στο συγκεκριμένο μολύβι). Κάνετε με το μολύβι αυτο μια γραμμή στο πάνω βλέφαρο και μια έντονη γραμμή στο κάτω. Γίνεται έτσι ενα smoky eyes makeup με γαλάζιο χρωμα που αναδεικνύει τα σκούρα κυρίως μάτια, αλλα όσες έχετε γαλάζια τα κάνει ακόμα πιο μεγάλα και εντυπωσιακά. Προσθέστε μάσκαρα στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες σε μαύρο χρώμα και λευκό μολύβι στο εσωτερικό κάτω βλέφαρο σε περίπτωση που έχετε μικρά μάτια!
Ειναι ενα αρκετά έντονο μακιγιάζ γιατι το γαλάζιο δίνει φως και τραβάει το βλέμμα στα μάτια σας! Εγω εχω πολυ λευκό δέρμα και ξανθά μαλλιά, ετςι αν τα χρώματα σας ειναι κι εσας παρόμοια με τα δικά μου, μπορείτε στα χείλη να βάλετε ενα έντονο ροζ κραγιόν, ματ αν έχετε μεγάλα χείλη γκλος αν τα χείλη σας είναι μικρά.
Στις φίλες που εχουν πιο σταρένιο δέρμα ή πιο σκούρο και θέλουν να δοκιμάσουν το συγκεκριμένο μακιγιάζ θα πρότεινα να κρατήσουν το χρωμα των χειλιών σε πιο ουδέτερους τόνους, nude κραγιόν η gloss θα ηταν ιδανικά. Δοκιμάστε λοιπόν ενα διαφορετικό μακιγιάζ, άκρως καλοκαιρινό εμπνευσμένο απο το χρωμα και την δροσιά της θάλασσας.

Περισσότερες φωτογραφίες του άρθρου θα βρείτε στον λογαριασμό μου στο instagram
https://www.instagram.com/marhtalla/

Για το sugarmama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…