Τυροκούλουρα απο την Μάρη Τυροκούλουρα απο την Μάρη
Μάρη Ταλλά Written by Μαϊ 04, 2020

Τυροκούλουρα απο την Μάρη

Τυροκούλουρα απο την Μάρη

 

Υλικά
Μαγιά ενα φακελάκι, 2 φλιτζάνια του νες νερό χλιαρό, 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, 1 κουτάλια σούπας ζάχαρη, μιςο κουταλάκι γλυκού αλάτι και αλεύρι, τυρί τριμμένο με τον χοντρό,  τρυφερό κασέρι η ρεγγάτο

 

Εκτέλεση
Σε μια λεκανιτσα, βάζουμε την μαγιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα στερεά υλικά εκτος απο το αλεύρι, στην συνεχεια ρίχνουμε το νερό, ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το λάδι.

Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μεχρι να γίνει ζύμη και να ξεκολλάει απο τα χέρια. Την αφήνουμε με μια πετσέτα απο πάνω να φουσκώσει τουλάχιστον 15 λεπτά (εγω την αφήνω και παραπάνω).

Στην συνεχεια κόβουμε κομματια σαν μπαλάκια του τέννις και τα πλάθουμε μπαστουνάκια που τα ενώνουμε για να βγουν στρογγυλά κουλούρι. Τα βουτάμε σε νερό και μετα σε τυρί τριμμένο και τα βάζουμε σε λαδόκολλα. Ψήνονται στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

 

1

Για το Sugar Mama,
Μάρη Ταλλά

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…