Να σε τρίψω με Vicks; Να σε τρίψω με Vicks;
Στρατήλα Ρένα Written by Νοε 12, 2018

Να σε τρίψω με Vicks;

Χρήσεις του Vicks που ίσως δεν γνωρίζατε

Και όμως το κλασσικό πλέον Vicks έχει πολλές χρήσεις.

Το γνωστό Vicks είναι μια αλοιφή για τοπική χρήση που χρησιμοποιείται συχνά για κρυολογήματα. Περιέχει menthol που βοηθάει στη καταπολέμηση διαφόρων παθήσεων.

1. Για θεραπεία βήχα και πνευμονικής συμφόρησης

Εντριβή στο στήθος , στη πλάτη και στο λαιμό. Το σώμα ανακουφίζεται άμεσα από το βήχα και μπορεί να αναπνεύσει καλύτερα.
2. Στα πόδια για πιο δραστικά αποτελέσματα

Εάν έχετε βήχα δοκιμάστε το εξής: Τρίψετε πόδια σας με Vicks και στη συνέχεια βάλτε κάλτσες πριν να πάτε για ύπνο. Το πρωί θα ξυπνήσετε αναζωογονημένοι!
3. Για τους Μύες

Το Vicks ανακουφίζει τους κουρασμένους μύες. Αυξάνει τη κυκλοφορία του αίματος και παρέχει άμεση ανακούφιση.
4. Για μύκητες νυχιών

Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε μύκητες νυχιών, δοκιμάστε να βάλετε Vicks στα νύχια των ποδιών σας. Εάν μετά από λίγες μέρες τα νύχια γίνουν μαύρα, αυτό σημαίνει ότι το Vicks καταπολεμάει τους μύκητες. Όσο μεγαλώνουν τα νύχια θα αφαιρείται σιγά σιγά τους μύκητες.
5. Για τους γάτους

Εάν ο γάτος σας γρατζουνίζει τα πάντα προσθέστε Vicks εκεί που θέλετε να σταματήσει.
6. Για τους σκύλους

Οι σκύλοι αντιπαθούν τη μυρωδιά του Vicks. Άρα εκεί που δεν θέλετε να κατουράει ο σκύλος βάλτε Vicks.
7. Για πονοκεφάλους

Απλώστε στο μέτωπο σας και στους κροτάφους θα νοιώσετε ανακούφιση.
8. Για κοψίματα από χαρτί

Το vicks θα επιταχύνει το κλείσιμο της πληγής.
9. Για τα έντομα

Η δυνατή μυρωδιά θα τα διώξει μακριά.

10. Για μπούκωμα και καταρροή

Βαλτέ μια κουταλιά σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και κάντε εισπνοές

 

 

Φυσικά συμβουλευτείτε και τον γιατρό σας ειδικά εάν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε σε βρέφη, νήπια και σε άτομα με αλλεργίες.

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…