Μάρη Ταλλά Written by Μαρ 08, 2018

Εκτός από Sugar Mama μήπως είσαι και μαμά millennial;

Είσαι μανούλα και γεννημένη μετά το 1980; Ανήκεις σε μια νέα γενιά και είναι οι λεγόμενες μαμάδες millennial.


Έχεις ακουστά την συγκεκριμένη φράση; Αν όχι είμαστε εδώ ζαχαρένια μανούλα και φίλη να σε ενημερώσουμε τι πραγματικά σημαίνει!

Οι Millennials (επίσης γνωστοί και ως η Generation Y) αποτελούν την γενιά που ακολουθεί την Generation X, και στην οποία ανήκουν οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί από τις αρχές του 1980 έως τις αρχές του 2000. Πολλές άγνωστες λέξεις; Πάρε θέση και άκου να στα εξηγήσω για να μπορέσουμε να συννενοηθούμε! Τις δεκαετίες του ‘60 και του ‘70 ήταν οι «baby boomers» (οι γεννημένοι μεταξύ 1945-1960). Μετά ακολούθησε η «Generation X». Είναι η γενιά των σημερινών 40ρηδων και 50ρηδων (οι γεννημένοι μεταξύ 1961-1980) Η Millennials γενιά είναι η αμέσως επόμενη γενιά, πολύ μεγαλύτερη σε αριθμό από την Gen Χ γενιά, με ηλικίες 18-40 ετών.
Ποιες είναι οι millennial mums;

Είναι οι μαμάδες που έχουν τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης γυναίκας. Οι περισσότερες πλέον μαμάδες διαθέτουν όχι μόνο τη στοιχειώδης μόρφωση αλλά η μεγάλη πλειοψηφία έχει πτυχίο πανεπιστημίου και κάποια εξειδίκευση. Αγωνίζονται για την ισότητα, για τις ίδιες αλλά και για τα παιδιά τους και σκέφτονται περισσότερο το μέλλον τώρα που είναι γονείς.Χρησιμοποιούν με μεγάλη άνεση την τεχνολογία και είναι multi-screening χρήστες στο σπίτι. Οι περισσότερες διαθέτουν Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, χρησιμοποιούν το smartphones για την επικοινωνία με τους φίλους και την οικογένεια και tabletsgia την παρακολούθηση video, online αγορές και e-banking. Τον ελεύθερο χρόνο τους παρακολουθούν τηλεόραση και ταυτόχρονα σερφάρουν στο ιντερνετ χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή το tablet τους και ολοκληρώνουν και επαγγελματικές εκκρεμότητες on line .

Οι συσκευές τους είναι ζωτικής σημασίας για εκείνες καθώς αποτελούν τη σύνδεση τους με τον έξω κόσμο. Έχουν υψηλές προσδοκίες και είναι πιο σίγουρες και πιο απαιτητικές από ό, τι θέλουν από τη ζωή τους. Παρόλο που είναι digital εκπαιδευμένες χρησιμοποίουν την τεχνολογία για να βελτιώσουν και την εξωτερική τους εμφάνιση. Εκτός από μαμάδες είναι γυναίκες, σύζυγοι, εργαζόμενες και φίλες. Έτσι η μαμά millennial θέλει να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και προσπαθεί να εξισορροπίσει τους πολλαπλούς ρόλους που έχει στην καθημερηνότητά της. Της αρέσει όμως και η παράδοση, χρησιμοποιεί το tablet για να μαθαίνει νέες συνταγές και θέλει να έχει αυτή τον έλεγχο του νοικοκυριού της. Προσπαθεί να ενηρώνεται για το πως θα είναι καλή μαμά, να περνάει ποιοτικό χρόνο με όλη την οικογένεια και πάνω από όλα βάζει την φροντίδα των παιδιών της. Τέλος παραμένουν θελκτικές για τους συντρόφους τους και να είναι παραγωγικές στην εργασία τους.

Σας φαίνονται περίργα όλα αυτά; Κι όμως δεν είναι ρομπότ είναι οι μαμάδες Millennial και αν έχεις γεννηθεί κι εσύ μετά το 1980, ανήκεις κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία και ίσως δεν το έχεις πάρει είδηση.

Για το Sugar Mama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…