Μάρη Ταλλά Written by Απρ 14, 2018

Κους κους και celebrity news

Σημερα είπα να πιω καφεδακι μαζι σας αγαπημένες μου αναγνωςτριες και να κάνουμε και λιγο κοινωνικό σχολιασμό!

 

Επειδή το αρθρο ειναι άκρως ενημερωτικό και θα σκαλίσουμε προσωπικά και νεα που αφορούν διασημότητες εγχώριας και ξένης showbizz οςες απο εςας δεν σας ενδιαφέρουν προχωρήστε στο επόμενο αρθρο! Παμε λοιπόν να κάνουμε μια γενική ενημερωςη!

Ξεκινάμε με τα γεννητούρια, γέννηςαν η Αθήνα Οικονομάκου και η Μαρίνα Ασλανιδου, αγόρια και οι δυο, εμείς και το sugarmama τους ευχόμαστε να τους ζήσουν. Απο την άλλη η Kylie Jenner απέκτησε κοριτσάκι τον προηγούμενο μηνα, το 20 χρονο μοντέλο ομως επανήλθε πλήρως στα κιλά του και μας το ανακοίνωσε με φωτογραφια της σε λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ποιες άλλαξαν μαλλι την βδομάδα που περαςε; η δίκη μας Μαρα Δαρμουσλη επισκέφθηκε προσφατα κομμωτήριο του Κολωνακιου και πόσταρε selfie με τον κομμωτή της και το ανανεωμένο της look, η Selena Gomez έκοψε τα μαλλιά της καρέ, ενώ η bella hadid εμφανίστηκε με μακρυ καρέ και αφέλειες! Χώρισε ο γιος του Ντόναλντ τραμπ, ο τραμπ τζούνιορ με την επι 12 χρόνια σύζυγο του Βανέσα, ανακοίνωσαν βέβαια με κοινή τους δήλωση οτι πάντα θα τρέφουν σεβασμό ο ενας για τον άλλον και οτι παραμένουν προτεραιότητα τα παιδια τους. Σε αντίθεση με την δίκη μας Ειρήνη Σκληβα που ο δικαστικός πόλεμος εχει διαμάχες ασφαλιστικά μέτρα και έναν μικρο χαμουλη!

Κάπου διαβασα οτι η Ελενη Μενεγάκη πρόκειται να κανει ενα νεο επαγγελματικό βήμα...θα ανοιξει λεει, καντίνα με beach bar στον Αχλα! Καλές δουλειες Ελενακι! Η Ευη Βατιδου με τον σύντροφο της Γιάννη ΦΙΞ βρίσκεται στο Μαιαμι και ανεβάζει φωτο στον προσωπικό της λογαριασμο ινσταγκραμ ενώ η Μελινα Ασλανιδου κανει ενα tour στην Ευρώπη και πολυ την ζηλεύουμε!
Νεο στήριγμα βρήκε ο γνωστός ποινικολόγος ΑλέξανδροςΛυκουρέζος στο πλευρό της Νατάσας Καλογρίδη, κυκλοφορούν και βίντεο στο Ίντερνετ απο την τελευταία τους έξοδο σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί! Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κρυφό ειδώλιο μεταξύ Κατερίνας Γερονικολού και Γιάννη Τσιμιτσέλη καθώς και φήμες θέλουν ζευγάρι την Ντορέτα Παπαδημητριουκαι τον Γιωργο αγγελοπουλο. Τέλος άφησα τον γνωστό Φραουλιτσα, τον δημοφιλή παίκτη των Μαχητών του Survivor 2 Νικόλα Αγόρου, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικης καμπάνιας του XLSIOR Mykonos, ένα από τα πιο γνωστά gay φεστιβάλ παγκοσμίως, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο κοσμοπολίτικο νησί.

Σας κούρασα; Αντε φτάνει για σημερα, υπόλοιπα celebrity news στο προσεχές μέλλον! Καλη εβδομάδα και καλη ενημερωςη....

Ηταν τα celebrity news για το Sugar Mama
από την fashion and celebrity editor Μαρη

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…