Μάρη Ταλλά Written by Μαϊ 16, 2018

Τα «κουλά» της μόδας

Μόδα, μια λέξη που σου φέρνει πολλες εικόνες στο μυαλό, απο τα παλια χρόνια το καινούριο, το διαφορετικό το ονομαζουμε μόδα!

 

Μόδα ηταν το smokie eyes της Κλεοπάτρας και το υιοθετήσαμε και στις μερες μας!

Μόδα ηταν οι μανδύες και οι περίτεχνο κότσος οι αρχαιοελληνικοι και τους φέραμε και στα μέτρα μας με μια τσαχπινιά στην έκδοση τους! Αλήθεια ομως, πρεπει να ακολουθούμε την μόδα; Και αν η μόδα διατάζει κατι που τελικα ειναι περιεργο; Γιατι πλέον ο κάθε ενας normal ή οχι βγαζει κατι νεο και το ονομάζει μοντέρνο! Υπαρχει και μόδα που δεν θα ακολουθούσα με τιποτα και πιστεύω το ίδιο και εσείς αγαπημένες μου αναγνωςτριες! Δοκίμασα ομως το rinbow lining απλα για να το δείτε και είδους το αποτελεςμα!

Μόδα rainbow lining ή αλλιως το ουράνιο τόξο στα χείλη σου!
Η σιγκεκριμενη μόδα θελει το περίγραμμα των χειλιών σου να εχει ολα τα χρώματα του ουρανίου τόξου! Μικρές γραμμές απο διαφορά χρώματα ενώνονται και σου δίνουν ενα πολύχρωμο αποτελεςμα που ολοκληρώνεται με το γέμισμα άχρωμου ή nude gloss. Θα τολμούσες να κυκλοφορήσεις ετςι εκτος Τριώδιου;

Μόδα φρύδια σε σχήμα ουρά ψαριού
Τι ειναι αυτο θα μου πειτε, λοιπον είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί μάλλον να δημιουργήσει κάποιο κορίτσι στο πρόσωπό του, κατα την γνώμη μου! Λοιπόν αυτη η μόδα θελει καλοσχηματισμένου το ενα απο τα δυο φρύδια και το αλλο να ειναι βαμμένο με τέτοιο τροπο που να χωρίζεται και να πηγαίνει το μιςο προς τα επανω και το υπόλοιπο προς τα κάτω δημιουργώντας ετςι το σχήμα της ουράς ενός ψαριού! Πόσες απο εςας θα το τολμούσατε;
Δεν θα μιληςω για ρούχα και παπούτσια που εχουν βγει ή κατι μαγιό με τρίχες απαίσια, γιατι το θεμα ειναι μεγάλο και θα μπορούσα να γραφω μεχρι αυριο!

Μόδα για άντρες
Θα σας πω το πιο κουλό που το άφησα για το τέλος! Να πιάσω τους άντρες αναγνώστες μας; Βρε τυχερούληδες η μόδα δεν άφησε ούτε εςας παραπονεμένους! Επειδή σας παιρνουμε πουκάμισα και τα φοράμε σαν φορέματα, τα μποξεράκια και τα βάζουμε σαν σορτσάκια, για να μην ζηλεύετε, επειδή ειναι και μικρότερο το δικό μας νούμερο στα ρούχα, φρόντισε για εςας ο 25χρονος σχεδιαστής Alejandro Gómez Palomo.

Τι εκανε λοιπόν αυτός; χρησιμοποίησε γυναικεία σχέδια στην αντρική κολεξιόν του σε μια προσπάθεια να σπάσει τους φραγμούς του φύλου και να μπορείτε κι εσείς να φοράτε δαντέλες, κομπινεζόν, ζαρτιέρες και μπραζιλιαν βρε! Γιατι οι περισσότεροι άντρες μολις δουν μια κοπελα με ζαρτιέρα ή μπραζιλιαν το πρώτο που θα σκεφτούν ειναι «το καλα να ειχα κι εγω κατι τέτοιο!» Ή «σε εμενα θα ταιριάζει καλυτερα» Ειναι σοβαροί οι άνθρωποι;

Επειδή διαβάζω πολυ για μόδα και ομορφιά για να μπορω να σας εχω ενημερωμένες αγαπημένες μου αναγνωςτριες, οταν διαβάζω τέτοια άρθρα, πραγματικά παραξενευομαι!

Υπαρχουν άνθρωποι που θα έκαναν κατι τέτοιο ή θα αγόραζαν ενα τέτοιο προϊόν ; Κι ομως υπαρχουν γι’αυτο καποια απο αυτα εχουν γίνει viral.
Επειδή λοιπόν υπαρχει και η «κουλη» μόδα θα σε συμβούλευα να μην ακολουθείς οτι σου προτείνουν, αλλα οτι σε εκφράζει και ταιριαζει με τον χαρακτήρα σου! Το θεμα δεν ειναι να ειςαι μοντέρνα αλλα να αισθάνεσαι όμορφα και αυτοπεποίθηση με οτι φοράς! Τωρα αν αυτο που σε εκφραζει για εμενα ή για άλλους ειναι κουλό, δεν πρεπει να σε νοιάζει, εξάλλου μια ζωή την εχουμε, κοιτα να την ευχαριστηθείς!

Για το sugar mama,
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…