Joanna Dre Written by Αυγ 31, 2018

Τα παιδιά μιμούνται τους γονείς

Τα παιδιά δε γνωρίζουν τι είναι σωστό και τι είναι λάθος και για το λόγο αυτό φέρονται και αντιδρούν με τον τρόπο που βλέπουν τους γύρω τους.

Τις πρώτες επιρροές τις αποκτούν από το οικογενειακό περιβάλλον. Γι αυτό λοιπόν θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας και στον τρόπο που κινείστε μπροστά στο παιδί και το πως βλέπει το αντρόγυνο μεταξύ του και εσάς ως προς αυτό.

Θα πρέπει να βλέπει τους γονείς του αγαπημένους, ευγενικούς, να σέβεται ο ένας τον άλλο και να υπάρχει επικοινωνία.

Να μην τσακώνεστε μπροστά του ή βρίζεται και αναπτύξει έναν επιθετικό και βίαιο χαρακτήρα και να μη διαφωνείτε όταν ο ένας θέλει να του κάνει τα χατίρια και ο άλλος όχι και το παιδί μάθει να έχει ένα αποκούμπι κάθε φορά και να περνά το δικό του με τον έναν ή τον άλλο γονιό.

Πρέπει από κοινού να παίρνετε αποφάσεις για το πώς θα χειρίζεστε τα παιδιά σας και τι πορεία θα ακολουθήσετε.
Τα παιδιά είναι η συνέχειά σας και θα πρέπει να σας έχουν πρότυπο για να βγουν σωστοί και καλοί άνθρωποι στην κοινωνία και να καμαρώνεται για το δημιούργημα σας.

 

Για το sugarmama,

Γιάννα Ντρε

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…