Μάρη Ταλλά Written by Νοε 24, 2017

Sugar καφές και κους κους

Σημερα είπα να γράψω ενα αρθρο για τις ζαχαρενιες αναγνωςτριες που μας εχουν παρέα καθώς πίνουν το καφεδακι τους στο πρωι.

 

Πόσες φορές εχουμε διαβαςει άρθρα για καλλίγραμμα δημόσια πρόσωπα τις εγχώριας κι οχι μονο sowbiz, ναι ειναι άρθρα που τραβάνε το μάτι και σε προκαλούν να κανεις κλικ μονο και μονο επειδή εχουν μια ωραία εικονα. Έτσι λοιπόν διαβασα κι εγω ενα τέτοιο αρθρο, για την Iggy Azalea,την γνωστή ράπερ απο την Αυστραλία. Η Iggy λοιπόν που ειναι γνωστή για τις έντονες καμπύλες της σαν την δίκη μας Κορινθίου, φόρεσε ενα υπέροχο κολλητό ροζ φόρεμα που κολακεύει το σημείο που την έχει κάνει γνωστή στην οικουμένη, για να διαφημίσει ενα αυτοκίνητο. Οπως ομως θα δείτε η 27χρονη δεν πέτυχε τον σκοπό της γιατι τραβάει ολα τα βλέμματα και δεν προσέχει κανεις το αυτοκίνητο που υπαρχει πίσω της.

Θα μου πειτε κα τι μας νοιάζει εμάς, έχετε δίκιο αγαπημένες μου αναγνωςτριες, ομως παιδι ειμαι και εγω και ζηλεύω, να μην γράψω κατι ανούσιο μια φορά; Αντε για να το σώσω θα πω οτι φοράει υπέροχες nude γόβες που δίνουν υψος, τονιζουν το πόδι και το κάνουν να φαινεται δυο μέτρα που θα έλεγε και ο Κουδουναρης απο την γνωστή εκπομπή. Αφού είπα να κανω κριτική θα το τερματίσω χαχαχα. Δεν εχει καποιο στυλ η εικονα, υπαρχει μονο ενα ροζ φόρεμα, το κεφάλι της ειναι ωραιο σε φυσικό μακιγιάζ αν και θα ήθελα λιγο χρωμα στα χείλη διοτι ειναι ανοιχτό χρωμα το φόρεμα! Το υποστιριζεις ομως Iggy αν και με το concept κατι δεν παει καλα! Απο εμενα για σημερα 1 διοτι λείπει η τσάντα και το πανωφόρι και ειναι μια εμφανιση bacic.

Ελπίζω να σας εκανα έστω να χαμογελάσετε, γιατι το αρθρο ηταν χιουμοριστικό, πρεπει ομως να κρατήσουμε οτι καλό ειναι να γυμνάζομαστε διοτι οπως βλέπετε η εικονα ειναι το πρώτο που τραβάει το βλέμμα και οτι οι nude γόβες προσθέτουν υψος.
Πολλα Φιλια

Για το Sugar Mama

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…