Lipstick´s secrets Lipstick´s secrets
Μάρη Ταλλά Written by Μαρ 11, 2016

Lipstick´s secrets

Ξέρεις να επιλέγεις σωστά απόχρωση κραγιόν; Σου αρέσει να τονίζεις περισσότερο τα χείλη απο ότι τα μάτια; Για εσενα λοιπόν αγαπημένη sugarmama ειναι το σημερινό άρθρο, διάβασε τους επόμενους κανόνες και μάθε τα μυστικά το νούμερο 1 όπλο ομορφιάς:

 


1. Για να επιλέξεις το κατάλληλο χρώμα κραγιόν, δοκίμασε το πρώτα στο εσωτερικό του δείκτη και οχι κάπου άλλου στο χέρι σου. Η απόχρωση στο εσωτερικό των δαχτύλων πλησιάζει περισσότερο στο φυσικό χρώμα των χειλιών σου και έτσι το
αποτέλεσμα θα είναι και το πιο σωστό.

 

2. Η κόκκινη απόχρωση παει σε όλες, αρκεί να ειναι το σωστό κόκκινο χρώμα. Ένας εύκολος τρόπος για να επιλέξεις το σωστό κόκκινο κραγιόν, είναι να το συγκρίνεις με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Αν έχεις λευκό δέρμα, διάλεξε μία ψυχρή απόχρωση, (ειναι αυτά που περιλαμβάνουν και λίγο μπλε μεςα όπως το κεραςι) ενώ αν έχεις πιο σταρένια επιδερμίδα προτίμησε έναν πιο θερμό τόνο (αυτά έχουν πορτοκαλί η καφέ μεςα όπως το χρώμα του κρασιου)

 

3. Χρησιμοποίησε το αγαπημένο κονσιλερ οχι μόνο για να φώτισεις το βλέμμα σου, αλλα και να τονίσεις την αριστερη και δεξιά εξωτερικη γωνία των χειλιών σου, ετςι θα δείχνουν πιο καλοσχηματισμένα.

 

4. Πριν εφαρμόσεις το κραγιόν χρειάζεται ενυδατωμένα χείλη (γι αυτο θα πρέπει να εχεις φροντίσει νωρίτερα) και φυσικά η εφαρμογή να γίνεται με πινέλακι. Ναι καλα διάβασες, εκείνο το μικρό πινέλακι που εχεις για τα λίπος γκλος σου και το χρηςιμοποιεις μόνο στα γκλος σε συςκευαςια σωλιναριου, χρησιμοποίησε το για να εφαρμόσεις το κραγιόν και θα δεις πολύ καλύτερη εφαρμογή.

 

5. Αν θελεις το χρώμα να κρατήσει περισσοτερο περαςε τα χείλη σου με το μολύβι και μετά βάλε το κραγιόν. Τέλος κάνε το περίγραμμα απο πάνω. Ναι καλα διαβαςες, μεχρι τώρα είχες μάθει πως πρέπει να κάνεις αρχικά το περίγραμμα και στη συνέχεια να εφαρμόζεις το κραγιόν σου. Ξεχνάμε λοιπόν την μεχρι τωρα διαδικαςια και ακολουθούμε την αντιςτροφη. Τα χείλη σου θα είναι πιο καλοσχηματισμένα και το χρώμα τους θα διαρκέσει περισσοτερο.

 

Για το sugarmama,
Μαρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…