Cake-pops για βάπτιση και πάρτυ Cake-pops για βάπτιση
Στρατήλα Ρένα Written by Ιαν 05, 2020

Cake-pops για βάπτιση και πάρτυ

Κεκάκια-φλειφιτζούρια!!

Μάθε πώς θα τα φτιάξεις μόνη σου SugarMama, εντυπωσιάζοντας τον μικρό σου θυσαυρό στο παρτυ του ή τους καλεσμένους σου στην βάπτιση του!!

Πως:

Φτιάχνεις το κέικ της αρεσκείας σου, το ψήνεις και το αφήνεις να κρυώσει καλά! Για να ξεκινήσεις τη διαδικασία, το κέικ πρέπει να είναι κρυο. Μαδάμε το κέικ σε ένα μπολ.
Σε ένα μίξερ χτυπάμε το βούτυρο και το τυρί κρέμα μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το μέλι και τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε και πλάθουμε με τα χέρια μας.

Τυλίγουμε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Πλάθουμε μεσαίες μπαλίτσες τις οποίες τοποθετούμε πάνω σε ένα ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα. Για πιο εύκολο πλάσιμο βρέχουμε τα χέρια μας με νερό. To ιδανικό είναι να αφήσετε τις μπαλίτσες στο ψυγείο για 8-12 ώρες (ολόκληρο το βράδυ) ώστε να σφίξουν τα τρουφάκια μας.
Σε αυτό το σημείο αυτοσχεδιάζουμε..Το βασικό είναι να βγάζουμε ένα cake pop από το ψυγείο γιατί θέλουμε να είναι κρύο το μπαλάκι και ζεστή η σοκολάτα για να κολλήσει.Για να διακοσμήσουμε λιώνουμε τις κουβερτούρες σε μπεν μαρί. Παίρνουμε ένα ξυλάκι και το βουτάμε στη σοκολάτα, κρατώντας από την πλευρά που έχει τη μύτη, κι έπειτα το τοποθετούμε στη μπαλίτσα.
Μόλις ολοκληρώσουμε με τη διαδικασία θα περιμένουμε τουλάχιστον για μια ώρα προκειμένου να ενωθεί το ξυλάκι με τη μπαλίτσα στο ψυγείο.
Μόλις είναι έτοιμα παίξε με τα χρώματα και τα υλικά.
Καλή επιτυχία!

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…