Ένα τόξο για ατελείωτο παιχνίδι Ένα τόξο για ατελείωτο παιχνίδι
Μάρη Ταλλά Written by Οκτ 18, 2016

Ένα τόξο για ατελείωτο παιχνίδι

Πρόσφατα διάβασα ενα αρθρο που έλεγε πως μπορεί μια μαμά να μεγαλώνει ευτυχισμένους γιούς.

 

Τα αγόρια είναι σαν μικροί νεαντερταλ, με τα χοντροκομμένα αστεία τους, με τα λερωμένα ρούχα απο τις πτώσεις και τους καβγάδες και δεν θα παραλείψουμε οτι τους αρέσει να αντιμετωπίζουν φανταστικούς εχθρούς, αόρατους δράκους, στρατιώτες, ήρωες από κόμιξ η απο την τηλεόραση. Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των παιχνιδιών, μια που έχουμε ενα σωρό όπλα και σπαθιά, μας έλειπε ενα τόξο. Ο λόγος ήταν προφανής.... τα ξωτικά εχουν τόξα, το ίδιο και οι Ινδιάνοι, ακόμη και οι αρχαίοι Έλληνες είχαν τόξα!

Έχει δει μαμά ξωτικό με καραμπίνα η Ινδιάνο με αυτόματο; Έκατσα λοιπόν κι εγω να περασω ενα δημιουργικό απόγευμα με τον γιο μου! Το καλό ειναι οτι μου αρέσουν οι κατασκευές, έτσι αφού έκανα μια έρευνα στο Ίντερνετ σας παρουσιαζω τον τροπο για να φτιάξουμε ενα τόξο εύκολα γρήγορα και με άπλα υλικά.
Θα χρειαστείτε, πένσα, καλαμάκια απο σουβλάκια, σελοτέιπ, κλωστή, χρόνο και υπομονή!
Η διαδικασια ειναι απλή και παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο!

Καλη επιτυχια

Για το SugarΜama
Μάρη

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…