Τίνα Μιχαηλίδου Written by Ιουλ 01, 2019

Τι με συμβούλευε η μαμά μου για τους άντρες

Από τότε που είμαι μικρή θυμάμαι την μαμά μου να με συμβουλεύει για τους άντρες και γενικά για τις σχέσεις μου...

...τόνιζε τι πρέπει να προσέχω και πως να δουλεύω μέσα στο μυαλό μου τα λόγια και τις πράξεις που θα έκανε η κάθε μου σχέση.

Για να καταλάβω πάντα αυτά που μου έλεγε μου έφερνε ως παράδειγμα τις δικές τις σχέσεις, ή από φίλες της διάφορες ιστορίες μου έλεγε και φυσικά από αυτά που ακούγαμε στις ειδήσεις μου επισήμανε πάντα τι να προσέχω,αυτό βέβαια το κάνει και τώρα που οι εποχές είναι πολύ πιο δύσκολες και έχουν αγριέψει τα πράγματα,ενώ εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχαν τόσοι κίνδυνοι.

Περιττό να σου πω ότι με συμβούλευε και για τους τύπους των αντρών που θα συναντήσω και ποιους πρέπει να αποφεύγω και να μην τους έχω στη ζωή μου.

Τι μου έλεγε λοιπόν η μαμά μου ;

Don’t touch -Μην ακουμπήσεις- :

Τους παθητικά ζηλιάρηδες
Τους χαρτοπαίκτες
Τους άντρες που πίνουν -και δεν εννοώ να πιουν ένα ποτήρι κρασί,αλλά εκείνους που πίνουν συνέχεια-
Τους γυναικάδες -γνωστοί και ως γύπες στις μέρες μας-
Τέλος, ποτέ μα ποτέ δεν βάζουμε στη ζωή μας άντρες που χτυπάνε γυναίκες. Γιατί θα το κάνει μια φορά εκείνη μπορεί να νομίζει ότι θα τον αλλάξει,αλλά δυστυχώς δεν αλλάζει.Όπως έλεγε και η μαμά μου το χαστούκι γίνεται μπουνιά και μετά θάνατος -και γενικά δεν πρέπει καμία γυναίκα να δέχεται βία σε οποιαδήποτε μορφή της-

Touch -Ακούμπα- :

Άντρες με περιεχόμενο
Που δουλεύουν και κάνουν κάτι στη ζωή τους
Δεν κοιτάμε ποτέ την ομορφιά,αλλά την ψυχή
Να κάνει πράξεις και να μην μένει μόνο στα λόγια
Να σε προσέχει και να σε σέβεται
Η μαμά μου πάντα με συμβούλευε πως ναι μεν θα φάω τα χαστούκια μου από την άλλη δε θα πρέπει να μου γίνει μάθημα και να επιλέξω στο αν θα διαλέξω ξανά τον ίδιο τύπο άντρα ή αν θα κάνω καλύτερες επιλογές στο μέλλον.

Κλείνοντας λοιπόν πρέπει να σας πω ότι η μαμά μου πάντα έπεφτε μέσα στις σχέσεις μου,αργότερα όμως έμαθα να καταλαβαίνω και εγώ αν αυτός που έχω δίπλα μου αξίζει ή όχι,οπότε πάντα να ακούμε τις μανούλες γιατί έχουν δίκιο και περισσότερη εμπειρία από εμάς.

Για το Sugar Mama,
Τίνα Μιχαηλίδου

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/50533582e2fe1837311d2d499bea65c0.jpg
Παιχνίδια & Printable

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…