Τίνα Μιχαηλίδου Written by Μαϊ 02, 2019

Delete & Blog your Ex!

Στη σημερινή εποχή που η τεχνολογία καλπάζει και που τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, όταν με κάποιον άνθρωπο χωρίζουμε πλέον αντί να τον διαγράφουμε οριστικά από τη ζωή μας, απλά τον διαγράφουμε και τον μπλοκάρουμε από τα social media..

ενώ στάνταρ ζητάμε από κοινούς γνωστούς μας να μπουν στο προφίλ του πρώην μας για να δουν τι έχει ανεβάσει!

Το να διαγράψεις και να μπλοκάρεις τον πρώην σου είναι το μόνο καλό που μπορείς να κάνεις στη δική σου ψυχολογία ώστε να μη χαλιέσαι για τα check in που κάνει, για τις φωτογραφίες που ανεβάζει,αλλά και για τα σχόλια που θα γράφει σε άλλες κοπέλες.

Φυσικά μην ξεχνάς πως το να τον διαγράψεις από τα social media δε σημαίνει ότι διαγράφεις και τις αναμνήσεις σας, αυτές θέλουν τον χρόνο τους για να γίνουν delete από το μυαλό και από την καρδιά σου.

Είναι λογικό εκείνη τη στιγμή να μεταμορφώνεσαι σε εκείνο το πράσινο τερατάκι της ζήλιας και ενώ έχετε χωρίσει εσύ μέσα σου να σκας!

Το να μην έχεις επαφές μαζί του σου δίνει και την δυνατότητα να βρεις τι πραγματικά θες από εσένα, να δεις τα λάθη σου και φυσικά να μπορέσεις να πας παρακάτω,διότι το να μιλάς συνέχεια με τον πρώην σου και με το να ασχολείσαι με το τι κάνει και που πάει σε κρατάει στάσιμη σε μια τοξική κατάσταση που μόνο εσένα στη τελική θα χαλάει και θα πληγώνει.

Αν σου ζητήσει να μείνετε φίλοι φυσικά μην τυχόν και διανοηθείς και πεις το «ναι» γιατί τότε είναι που θα μείνεις κολλημένη στο παρελθόν σου και φυσικά δεν θα τον ξεπεράσεις ποτέ!

Μην ξεχνάς πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να βασανίζεσαι για κάτι που τελείωσε για αυτό delete and blog your ex και πάμε παρακάτω!

Για το Sugar Mama,
Τίνα Μιχαηλίδου

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…