Η διάλυση ενός αρραβώνα είναι πάντα μια πληγή για μία γυναίκα Η διάλυση ενός αρραβώνα είναι πάντα μια πληγή για μία γυναίκα
Τίνα Μιχαηλίδου Written by Μαρ 03, 2015

Η διάλυση ενός αρραβώνα είναι πάντα μια πληγή για μία γυναίκα

Διέλυσες τον αρραβώνα σου λίγους μήνες πριν τον γάμο σου και τα έχεις βάψει μαύρα ; Σε καταλαβαίνω απόλυτα, το να χωρίζεις λίγους μήνες πριν από τον γάμο σου είναι σαν να σου ξεριζώνει κάποιος την καρδιά και πως υπάρχει εκεί ένα μεγάλο κενό που μπαίνει μόνο κρύος αέρας.

 

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλειστείς στο δωμάτιό σου, στους 4 τοίχους και να μην ξέρεις κανέναν, το πιο δύσκολο κομμάτι φυσικά είναι να ακυρώσεις όλο τον γάμο,αλλά δεν έχεις και πολλά κουράγια. Βάζεις άλλους να το κάνουν αυτό για εσένα λόγω του πόνου που νιώθεις,είμαι σίγουρη πως θα ξεχάσεις κάτι και το τηλέφωνό σου θα χτυπήσει για να επιβεβαιώσει ότι όλα είναι καλά, εκεί θέλεις να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί.

 

Αγαπημένη μου φίλη τα πέρασα από 1ο χέρι και άλλωστε ούτε οι πρώτες είμαστε, αλλά ούτε και οι τελευταίες, εδώ άλλοι χωρίζουν μετά από πόσα χρόνια γάμου και έχουν και παιδιά. Η ζωή συνεχίζεται όμως δεν μένουμε ποτέ στο παρελθόν,όσο και να μας πονάει.

Η διάλυση του αρραβώνα σηματοδοτεί το τέλος μιας σχέσης και την αρχή μιας καινούρια ζωής, δύσκολο πολύ στην αρχή αλλά όχι και ακατόρθωτο, η κατάθλιψη που πέρασα ήταν βέβαια το τελειωτικό χτύπημα για εμένα.

 

 

Για το Sugar Mama,
Τίνα Μιχαηλίδου

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/d1f9698ad8937650cb6e6bc24d4d661f.jpg
Μέλλουσες Μαμάδες

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…