Μάρη Ταλλά Written by Αυγ 01, 2018

Ποιο χρώμα μαγιό σου ταιριάζει;

Είχα αναφερθεί σε άλλο άρθρο για τον τρόπο που επιλέγουμε το είδος του μαγιό που σας ταιριάζει (Ολόσωμο ή μπικίνι;)
 
Σήμερα λοιπόν θα αποκαλύψω τον τρόπο που επιλέγουμε χρώμα!
Να πούμε βέβαια ότι το χρώμα του μαγιό έχει άμεση σχέση με το χρώμα της επιδερμίδας σας, ίσως πρέπει να λάβουμε υπόψην και το χρώμα των μαλλιών αν θέλετε να κάνετε εντύπωση.
 
Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τις επιλογές που σας έχω ετοιμάσει!
 
Έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα;
 
Τα μαλλιά σου είναι ξανθά ή κόκκινα; ίσως έχεις και μερικές φακίδες!
Εσύ λοιπόν με την αλαβάστρινη επιδερμίδα διάλεξε το ροζ χρώμα που είναι πολύ girly και θα σε κάνει να μοιάζεις με κούκλα. Μια επίσης καλή επιλογή είναι το πράσινο και το γαλάζιο που θα τονίσει την επιδερμίδα σου μια που είναι αρκετά ανοιχτόχρωμη! Απέφυγε το πορτοκαλί και το κίτρινο και μην ξεχάσεις πολύ μα πολύ αντηλιακό, ειδικά εσύ!
Τα μαλλιά σου είναι καφέ ή ξανθά;
Το κόκκινο είναι το χρώμα σου, καθώς και τα καφέ που θα σε κάνουν να μοιάζεις με Cover Girl. Απέφυγε το μαύρο και το γκρι και προτίμησε κάτι πιο γήινο αν δεν σου αρέσει το κόκκινο χρώμα!
Τα μαλλιά σου είναι σκούρα καφέ ή μαύρα;
Επέλεξε, γαλάζιο, μπλε, τιρκουάζ, πράσινο ή φούξια, δηλαδή όλες τις αποχρώσεις του μπλε και τις πιο σκούρες του πράσινου και του ροζ. Είναι χρώματα που τονίζουν την λευκή σου επιδερμίδα αλλά κάνουν και το κλικ με τα σκούρα σου μαλλιά. Πραγματικά θα είσαι εκθαμβωτική!
Έχεις σταρένια επιδερμίδα;
 
Τα μαλλιά σου είναι καστανά ή σκούρα ξανθά; 
το χρώμα σου είναι το κίτρινο και το πορτοκαλί! Επέλεξε έντονα χρώματα και απέφυγε τα παλ χρώματα.....τα απαλά δηλαδή!
Έχεις σκούρα επιδερμίδα;
τα μαλλιά σου είναι καστανά ή μαύρα;
Οι απαλές αποχρώσεις σε κολακεύουν απόλυτα, απαλό μπλε, πράσινο, ροζ, κίτρινο, ακόμη και το γκρι σου πάει! Το απόλυτο όμως χρώμα για εσένα είναι το μαύρο! Σε καμία επιδερμίδα δεν ταιριάζει καλύτερα από εσένα! όποια επιλογή κι αν κάνεις θα μοιάζεις με αρχαία Ελληνίδα Θεά!
Αν τώρα θέλεις μια πολύ safe επιλογή διάλεξε το λευκο χρώμα στο μαγιό. Το λευκό κάθεται τέλεια σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας. Είναι ένα χρώμα πολύ chic και κάνει αντίθεση με το δέρμα. Όποιο χρώμα κι αν διαλέξετε μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε ένα καλό αντηλιακό, να φορέσετε το πιο όμορφο χαμόγελό σας μαζί με το νέο σας μαγίο και να απολαύσετε με ασφάλεια τις ακτίνες του ήλιου!
Photoshoot Marie & Gianna Ntre (https://www.facebook.com/giannantre )
Για το SugarMama,
Μάρη
 
 

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…