Φόρεσε το κραγιόν σου αλλιώς Φόρεσε το κραγιόν σου αλλιώς
Μάρη Ταλλά Written by Απρ 17, 2017

Φόρεσε το κραγιόν σου αλλιώς

Κραγιόν, ένα από τα πιο αγαπημένα και ευκολοφόρετα καλλυντικά!

Κραγιόν, ένα από τα πιο αγαπημένα και ευκολοφόρετα καλυντικά! Είναι επίσης από τα πιο συνηθισμένα που κουβαλάμε στην τσάντα. Μπορεί να μην βάψουμε τα μάτια, αλλά ένα κραγιόν θα το βάλουμε πριν βγούμε! Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φορέσουμε ένα κραγιόν, εγώ το συνδιάζω με μολύβι χειλιών για ένα πιο ωραίο αποτέλεσμα!
Εγώ σε αυτό το άρθρο θα σας πω πως θα απλώσετε ένα ανοιχτόχρωμο κραγιόν, δίνοντας του ένα τόνο πιο σκούρο αποτέλεσμα και φυσικά κάνοντας το να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο!
Το ανοιχτόχρωμο κραγιόν δίνει ένα natural αποτέλεσμα, το θέμα είναι πως θέλετε να δείχνετε εσείς! αν θέλετε ένα φυσικό και φρέσκο μακιγιάζ θα πρέπει να διατηρήσετε τα χρώματα και τις εντάσεις στο μακιγιαζ των ματιών απαλές. Αν όμως θέλετε ένα πιο έντονο μακιγιαζ, θα πρέπει να τονίσετε αρκετά τα μάτια και να κρατησετε τους φυσικούς τόνους μόνο στο κραγιόν. Το δικό μου μακιγιάζ ματιών είναι αρκετά έντονο, έχω χρησιμοποιήσει κοραλι σκια στην εσωτερική γωνία του ματιού, πρασινη σκούρα στην εξωτερική γωνία, black eyeliner στο επάνω βλέφαρο και μαύρο μολύβι στο κάτω. Τέλος έχω βάλει αρκετή ποσότητα μάσκαρα!Όπως θα δείτε έχω βάψει αρκετά τα μάτια τόσο που δεν πάει άλλο, κοινώς το έχω τερματίσει, χαχαχα γι'αυτο και τα χείλη θα τα βάψω πιο ανοιχτόχρωμα. Θα μπορούσα να φορέσω κι ένα απλό gloss που θα δόσει λάμψη στα χείλη χωρίς χρώμα! Αντιθέτως έγώ χρησιμοποίησα κραγιόν σε χρώμα του σάπιου μήλου, έχω κάνει το περίγραμμα με μολύβι ίδιου χρώματος και έχω γεμίσει με αυτο και τα χείλη, από πάνω απλά πέρασα το κραγιόν. Δοκιμάστε αυτήν την τεχνική και θα δείτε ότι θα έχει αποτέλεσμα!

Καλή επιτυχία!

 

Για το Sugar Mama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…