Ρένα Ψωμά Written by Οκτ 05, 2017

Ζακετάκι μπεμπέ

Ντύστε το μωράκι σας με το πιο όμορφο χειροποίητο SugarMama ζακετάκι. Διαλέξτε ένα απαλό, όμορφο χρώμα και ξεκινήστε, έστω κι αν είστε αρχάρια, ακολουθώντας τις οδηγίες. Θα δείτε πως, τελικά, τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο..

Θα χρειαστείτε:
Για μωράκι 6-9 μηνών
Μια κούκλα νήμα σε χρώμα της επιλογής σας
Βελόνες νο4
Τρία κουμπιά

Για την πλάτη : ρίχνω 61 πόντους. Πλέκω λάστιχο 2/2 για περίπου 2,5 εκ.. Συνεχίζω πλέκοντας κάλτσα μέχρι τα 19 εκ..
Για την μασχάλη: κλείνω 3 πόντους στην αρχή των δυο επόμενων σειρών, μετά κλείνω 2 πόντους στην αρχή των δυο επόμενων σειρών και τέλος 1 πόντο στην αρχή των δυο επόμενων σειρών. Συνολικά έχω κλείσει 12 πόντους και τώρα έχω 49 πόντους στην βελόνα μου. Συνεχίζω να πλέκω ίσια μέχρι η μεζούρα να δείξει 29 εκ. περίπου από την αρχή του πλεκτού και μετά κλείνω από την ανάποδη πλευρά του πλεκτού.
Για το δεξί μπροστινό μέρος : ρίχνω 34 πόντους. Πλέκω λάστιχο 2/2 για περίπου 2,5 εκ.. Συνεχίζω πλέκοντας τους πρώτους 5 πόντους με ανάποδη, για να φτιάξω την φάσα για τα κουμπιά και μετά συνεχίσω πλέκοντας κάλτσα τους υπόλοιπους πόντους μέχρι τα 19 εκ..
Για την μασχάλη: κλείνω 3 πόντους στην αρχή της επόμενης σειράς και παράλληλα από την ανάποδη πλευρά του πλεκτού κλείνω 1 πόντο πριν τη φάσα για να φτιάξω το V στη λαιμόκοψη. Συνεχίζω την δημιουργία της μασχάλης κλείνοντας 2 πόντους στην αρχή της επόμενης σειράς και μετά άλλον 1 πόντο στην επόμενη σειρά. Συνεχίζω να πλέκω ίσια από την πλευρά της μασχάλης ενώ παράλληλα δεν ξεχνώ να κλείνω τον 1 πόντο για την λαιμόκοψη. Όταν μείνουν 16 πόντοι στη βελόνα μου, πλέκω 5 σειρές ξεκινώντας από την καλή πλευρά χωρίς να κλείνω κανένα πόντο και τέλος κλείνω το πλεκτό μου από την ανάποδη πλευρά έχοντας 29 εκ. συνολικά.
Για το αριστερό μπροστινό μέρος : όπως το δεξί μέρος από την ανάποδη, χωρίς να ξεχνώ τις κουμπότρυπες.
Για το μανίκι : ρίχνω 34 πόντους. Πλέκω λάστιχο 2/2 για περίπου 2,5 εκ.. Πλέκω 8 σειρές κάλτσα ξεκινώντας από την ανάποδη πλευρά. Προσθέτω 1 πόντο στην αρχή της 9ης και 10ης σειράς. Συνεχίζω πλέκοντας ξανά 8 σειρές και μετά συνεχίζω τα ανοίγματα με τον ίδιο τρόπο μέχρι να έχω στη βελόνα μου 42 πόντους. Συνεχίζω πλέκοντας 4 σειρές και προσθέτω στην 5η και 6η σειρά. Τώρα έχω 44 πόντους.
Για την μασχάλη: κόβω 3 πόντους στην αρχή των δυο επόμενων σειρών, συνεχίζω κόβοντας 2 πόντους στην αρχή των δυο επόμενων σειρών και μετά κόβω 1 πόντο στην αρχή των επόμενων σειρών μέχρι να έχω 15 πόντους στη βελόνα μου όπου και τους κλείνω από την ανάποδη πλευρά του πλεκτού.

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…